Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Mennyi szerelem és románc vár rád? Tenyeredben benne van!

Közzétéve: 2021. 04. 07. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Az alábbi ábrák és leírások segítségével hamar megtudhatod, hogy mennyi szeretet és románc vár rád az életed során! Tenyered 5 fontos pontja rejti a választ!

 

A terület: Szeretet, románc és kapcsolatok

KosAz egészséges szín sok vertikális vonallal arra utal, hogy még több szerelemre és odafigyelésre tartasz igényt partneredtől, ugyanakkor igen szabadon fejezed ki magad. Egyben jelzi azt is, hogy segítőkész, gondoskodó és kedves partner vár, illetve a családi háttered is rendezett.
A döntéseidben a szívedre hallgatsz és gyakran a szentimentalizmus irányít a logika helyett. Kedves szavak, érzelmek feltárása és sok érintés, gyengédség vár az életben.
A kifejezetten jól átlátható, nem kusza felület egyenletes felszínnel szenvedélyeket mutat. A kesze-kusza vonalsokaság csalódottságot és fizikai megterhelésre utalhat.

KosB terület: Rizikó a szerelemben

A gyűrűsujjtól kifelé mutató, elálló, de egyenes kisujj szabad gondolkodóra utal, aki nem ügyel, és nem figyel másokra, ha döntés előtt áll. Új, izgalmas ötletek és viselkedésformák mozgatják az elmédet. Mentális és fizikális stimulációkra van szükséged, hogy az érdeklődésed fennmaradjon. Szereted vállalni a rizikót bármilyen téren.

Üzenet a férfiaknak: Ha gyűrűt visel az ujján a hölgy, akkor sok, forró pillanatra számíthatsz társaságában!

Üzenet a nőknek: Ha több izgalomra vágysz a kapcsolatotokban, vegyél neki egy gyűrűt!

Üzenet mindenkinek: Egy nehéz aranygyűrű szexuális energiával tölt majd fel!


Bejelentkezés tenyérelemzésre: 06 (70) 311 61 25

KosA szerelem a fejedben zajlik le!

Nézd meg a tenyered és középső ujjad hosszúságának arányát!
A kifejezetten – tenyérhez viszonyítva - hosszú ujjak arra utalnak, hogy nagyon türelmes vagy és sokat beszélsz, mielőtt cselekednél. Szereted a tényeket és a részletekbe menő alaposságot.
A túlságosan rövid ujjakkal rendelkező ember azonban épp ellenkezőleg, nem hagy ki egy egyetlen percet sem, hogy ne cselekedjen. Kisebbségi érzése van, ezért feltétlenül kompenzálni akarja magát szerelmi téren, még szerencse, hogy nem teszi rosszul a dolgát! Számára nincsen elvesztegethető idő.
Ha a tenyér hossza teljesen vagy milliméterek híján megegyezik, akkor egy kiegyensúlyozott emberrel van dolgunk, akire a fenti leírások mindegyike jellemző úgy, hogy alapos megfontoltsággal járja az arany középutat.

KosA szívvonal titkai

Ha jólesik, akkor csináld!
   
A hosszú és íves szívvonal arra utal, hogy mindig szabadon engeded az érzelmeidet és a szenvedélyedet, akkor is, ha normálisan a fejed megálljt parancsolna. A pillanatnak és az élvezeteknek élsz. Az érzelmeket teljességgel átéled. Minél ívesebb a szívvonal, annál érzelmesebb jellemre utal. A rövid szívvonal azt mutatja, hogy több stimulációra van szükséged, hogy hangulatba kerülj.

KosA szerelem és a hormonok irányítanak!

Minél ducibbak a tenyeredhez közel eső első ujjperceid, annál szenvedélyesebb ember vagy. Imádod az érintést és az érzéki örömöket. Az adás-kapás öröme, ami valóban boldoggá tesz. A finom ételek, az édességek, akár egy forró fürdő vagy szauna igazán hangulatba hoz! A kisujj első perce a legfontosabb terület. Ha nagyon nagy és húsos (de nem a testalkatodhoz viszonyítva, és nem esetleges betegség, például keringési probléma eredményeképpen), akkor szenvedélyed elsodorhat.
A túlontúl csontos, vékony ujjpercek visszafogott emberről árulkodnak.

 

Forrás: Ezoterikus.hu