Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Amilyen az illatod, olyan vagy te!

Közzétéve: 2019. 03. 12. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 73 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Golyós stift. Parfüm. Kölni. Spray. Végül is mindegy. De egy biztos! Mindegyik a csábítás fegyverének csoportjába tartozik, s az egyes illatok árulkodnak személyiségedről...

 
A jól eltalált, egyéniségünkhöz illő illattal egy szempillantásnyi idő alatt elcsábíthatjuk azt a személyt, akit kiszemeltünk magunknak. Hiába a rövid szoknya, a tökéletes frizura, csatát nyerni csak a tökéletes illattal lehet.

Ennek jó oka van, hisz orrunkban megközelítőleg tízmillió érzékelősejt van, s ezek nem haboznak azonnal továbbítani az illatok üzenetét az agyba. A túl erős és intenzív illatok azonban megbéníthatják ezeket az érzékelő sejteket és nagy dózisban akár erős fejfájást is okozhatnak! Ezért az is fontos, hogy a megválasztott illatot a kellő mennyiségben használjuk. Léteznek szenvedélyes, titokzatos, természetes illatok, melyek magabiztosságot, szerénységet vagy éppen a természetességet sugallhatják. Az igazán lényeges az üzenet tartalma lesz. Nem mindegy, hogy meggyőzzük vagy elriasztjuk a másikat, hisz az illatod nem csak parfümválasztási tehetségedről, hanem a személyiségjegyeidről is árulkodik. S azt sem szabad elfelejteni, hogy minden illat különlegesen egyedivé válik, amint érintkezik az emberi bőrrel.


5 nagy csoportba sorolhatjuk az illatokat, melyek a személyiségjegyekről árulkodnak:

Az enyhe és természetes illatok, némi virágillattal fűszerezve: Jellemzően olyan hölgyek használják, akik tele vannak energiával, a hűséget keresik egy kapcsolatban, barátságosak, segítőkészek de nem túl szenvedélyesek érzelmi téren, különösen nem szerelemben. Bár céljuk, hogy meghódítsák kiszemeltjüket, de a hűségre és a biztonságra törekvő szándék miatt meg is akarják tartani a másikat.

Nehéz és erősen fűszeres illatok: Jellemzően az érett, 30 éves kor feletti nők szoktak ilyen illatot használni. Õk már bíznak önmagukban, számos sikert elkönyveltek már, - és nem csak szerelmi, hanem karriere területén is, - gyakran vezető beosztásban dolgoznak. Még állandó párkapcsolat mellett is flörtölnek, és imádnak csábítani.

Édeskés, erősen ínycsiklandozó illatok: Ilyen a vanília, a csokoládé és a fahéj. Ezeket az illatokat rendszerint nem állandóan, inkább csak időszakosan használják a nők, különösen akkor, amikor a csábítás a cél. Erős flörtölési hajlam, bujaság bújik meg ezen illatok mögött, a hódításra születtek. Az a hölgy, aki folyamatosan ezt az illatot használja, biztos, hogy tele van érzelmekkel, hangulatingadozásokkal, és keresi a flört és csábítás lehetőségét.

Különleges és titokzatos illatok: A nők azért viselik ezt az illatot, mert mindenáron fel akarják hívni magukra a figyelmet. Egy kalandvágyó, a különlegeset kedvelő, az átlagostól eltérő dolgokat és embereket kedvelő személyiségről van szó, aki jellemzően nem hűséges, és nem is kitartó. Szeret minden újat kipróbálni, akár egyik kapcsolatból a másikba ugrik, hajtja a kalandvágy.

Gyümölcsös és könnyed illatok: A fiatalok, tinédzserek illatai ezek, az idősebbek közül pedig azok viselik, akik sportolnak vagy állandóan mozgásban vannak. Jellemzően nyughatatlan hölgyek keresik ezt az illatot, és nagy részt nem a külsejükkel, hanem egyediségükkel, különleges stílusukkal akarnak hódítani. Mégis, ha sikerre viszik a csábítást, biztos hogy ők lesznek a hűség megtestesült mintaképei.
Forrás: Ezoterikus.hu