Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Mit árul el a férfi teste?

Közzétéve: 2018. 03. 05. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 385 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Izmos Adonisz vagy manószerű dalia? A férfi egyes testrészeit vettük most alaposan szemügyre, hogy lássuk, mi is vár ránk, ha őt választjuk áldozatunkká... vagy kedvesünkké :-)

 
A leírást a www.mirror.co.uk oldaltól vettük kölcsön, mindenki döntse el, hogy mennyi az igazságtartalma.

Has


A normál méretű, átlagos kinézetű has szerencsét jelent. A túl lapos, beesett has azt jelenti, hogy jó státuszra hivatott és kiváló eredményeket ér el az adminisztráció és a szervezés terén. A puffadásra hajlamos has a morált vesztett férfi sajátja, míg a kissé gömbölydedebb formák arról tanúskodnak, hogy a személy igen szerencsés és sokan gondoskodnak róla.

Köldök

A nagy és kerek köldök nagylelkű és egészséges embert takar. A mély és kissé formátlan köldök a jó karrierlehetőségekre utal a férfinál. A kicsi és egyenetlen köldökforma arra utalhat, hogy az illető pénztárcája minden bizonnyal lapos, és lelkileg is kiegyensúlyozatlan.

Csípő

A lapos és keskeny csípővel rendelkező férfi akadályokkal teli sorsra számíthat. A széles és csontos csípővel bíró ember nagyon szerencsés és sok gyermeke lehet.

Comb

A széles combok és kiálló fenékforma együtt a jó szerencse sajátja és egyben biztosítja a negatív hatások távol tartását is. A túl szőrös comb a férfiaknál azt jelenti, hogy az illető népszerű a nők körében. A szőrtelenség viszont beteges szerencsekeresésre utalhat.

Vádli

A szépen formált, izmos, kerekded vádli szerencsés, népszerű férfiről tanúskodik, aki tudja élvezni az életet. A keskeny, vézna vádli inkább nehézkességet, akadályokkal teli mindennapokat jelez.

Láb

A hosszú, nagy lábfej az élvezetek hajszolásáról tesz tanúbizonyságot. Ha igen szőrös, az azt is jelentheti, hogy a férfit szenvedések sora várja életében.

Szőr

A sok szőrrel rendelkező férfi hajlik arra, hogy az élete igen baljóslatú és szomorú legyen. A gyér szőrrel büszkélkedő emberre szerencse vár. A kifejezetten vékonyszálú szőrzet arra utal, hogy tulajdonosa állandóan keresi a boldogságot, de csak későn leli meg.
Forrás: Ezoterikus.hu