Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Milyen hosszúak az ujjaid? Árulkodnak rólad!

Közzétéve: 2018. 03. 04. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 386 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mi számít hosszúnak vagy éppen rövidnek? A te ujjaid hossza arányban áll a kezeddel, tenyereddel? Csak nézd meg a praclikat, és tudj meg új dolgokat magadról!

 
Ha az ujjaid hosszai arányosak a tenyered hosszával, (vagy hosszabbak), akkor rád ez a leírás vonatkozik:

A hosszú ujjak jelentése

 A hosszú ujjal rendelkező emberek készséggel fogadnak minden új információt és nyitottak a világ felé. Szereted a részleteket, több tanácsra és szempontra van szükséged, mielőtt döntenél valamiről. Ki vagy éhezve az újdonságokra és mindig átgondolsz minden eshetőséget, mielőtt összetennéd a részletekből a nagy egészet.

Gyorsan reagálsz a külső impulzusokra, és sosem szalasztasz el egyetlen adódó lehetőséget sem. Nem szereted a sok beszédet, inkább cselekszel mások előtt is akár. A rövid ujjakkal rendelkező emberek időhúzása gyakran idegesíthet.

Tippek a még sikeresebb életért

Fektess egy kicsivel kevesebb energiát a felesleges tények feltárására, ha döntésre kényszerülnél! A sok információ másoknak túlzásnak tűnhet, ezért a döntéseid is hosszabb időintervallum után születnek csak meg, ami időfecsérlésnek tűnhet mások szemében!

Ha az ujjaid hosszai aránytalanul rövidnek tűnnek a tenyeredhez képest, akkor rád ez a leírás vonatkozik:

A rövid ujjak jelentése

 A rövid ujjú emberek általában kevesebb információval is beérik a nagyvilágról, mint a hosszú ujjú társaik. Kevés, de fontos információkra teszel szert rövid idő alatt és csakis az eredmény lebeg a szemed előtt. Inkább introvertált alkat vagy, aki a saját érzéseire és gondolataira figyel.

A tettek irányítanak és nem a hosszú magyarázatok. Érdekelnek a közeledő esemény részletei, de nem feltétlenül azok teljes mélységébe merülten.

Tippek a még sikeresebb életért

Ne akarj túl gyorsan döntést hozni! Fektess egy kicsivel több energiát a tények feltárásába és az alapvető gondolatmenetbe, ami alapján cselekszel majd! Figyelj rá, hogy ne legyél túlságosan impulzív!
Forrás: Ezoterikus.hu