Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Te milyen évszaktípusba tartozol?

Közzétéve: 2019. 03. 01. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 84 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha néha elbizonytalanodnál, hogy melyik szín áll jól neked igazán, mi segítünk, hogy a legjobbat hozd ki magadból! Könnyű útmutató évszaktípusod megtalálásához.

 
Az évszak-típus filozófiája 4 színtípust különböztet meg, bőr- és hajárnyalat alapján. A típusok kiválasztása segít, hogy megtaláld a megfelelő sminket és ruhát magadnak! Te melyik évszak típusába tartozol?

Tavasz típus:

A hajad legtöbbször világos, szőkés árnyalatú. A szemed szintén világos, zöld, esetleg kék. A bőröd halvány színű, néhány szeplővel. A tavasz színei igen jól állnak, mint a kék, sárga, zöld, ezek passzolnak vidám természetedhez is. Egy üde színű, köves gyűrű még inkább kiemeli szemeid fényét. A sminked a legszebb, ha visszafogott, pasztellszínekben játszik, kerülendőek a kék- és más erőteljes színek! Az arcod és a hajszíned a barackos-, rózsaszínes árnyalatoktól aranyos fényt kap, mellyel még inkább kiemeled barátságos természetedet!

Igen jól állnak neked a zöldes-, rózsaszínes- és bézs árnyalatok.

Jellemzően igen mozgékony vagy, jólelkű, aki igen szociális és az állatoknak is a hű barátja.

Nyár típus:

A bőröd halovány, rózsás árnyalatú, néhány szeplővel tarkítva és hamar lebarnul. Hajad sötétszőke árnyalatú, akár barna is lehet. Szemed színe a kéktől a zöldig terjedő színskálán mozog. Sminkben jól állnak neked az aranybarna árnyalatok, melyek kiemelik természetes bőrtónusod fényét.

Jól választasz, ha zöld, kék, barnás, bézs vagy akár borvörös színű ruhákba bújsz.

Jellemed szerint nagyon kiegyensúlyozott vagy, nyitott mindenki felé, aki szívesen segít embertársain.

Õsz típus:

Bőröd alapszíne inkább sárgás, vagy meleg aranytónusú, néhány szeplővel. Igen nehezen barnulsz. Hajszíned lehet szőke vagy akár rézszínű vörös is. Szemed színe szintén meleg fénnyel bír, mely szintén lehet kék, de akár zöld vagy borostyán színű is.

Sminkben szereted a földszínek használatát és a ruhákban is a világos, tört színeket kedveled, melyek természetesnek hatnak. Kerüld a rikító vagy rózsaszín árnyalatokat!

Jellemed szerint igen barátságos, őszinte természet vagy, aki viszont igen magabiztosan halad előre életútján és szép karriert futhat be.

Tél típus:

A tél típust akár Hófehérkéről is mintázhatták volna: bőröd halvány, szinte fehér és sápadt. Hajad fekete vagy sötét árnyalatú és igen hamar őszül. Szemed színe világos kékes-zöld vagy barna.

Sminkben a fekete démoni külsővel hódíthatsz. Neked aztán az öltözködésben is a klasszikus fekete-fehér kombinációk állnak a legjobban!

Jellemed szerint igen vonzó és szórakoztató egyéniség vagy, aki azonban igen ellenségessé is válhat, ha vágya nem teljesül.
Forrás: Ezoterikus.hu