Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Milyen vezető vagy? Tenyeredben benne van!

Közzétéve: 2021. 02. 23. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Ujjaid hossza, valamint egyéb apróbb, de jól kivehető jelek rámutatnak, vajon mennyi vezetői hajlam bujkál benned? Most kiderül!

 

A terület: A "meg tudom csinálni" típus

A hüvelykujjunk teszi lehetővé a tárgyakkal való manipulálást, illetve teszi alkalmassá az embert arra, hogy jobb fizikai képességekkel bírjon az állatoknál. Az alacsonyan fekvő hüvelykujj szorgalmas embert mutat, aki készen áll rá, hogy munkába álljon. Tanúskodik a felelősségteljes személyről, aki magabiztos és mindig felkészült a feladataira. Ez a típus tudja, hogy semmi sem lehet túl nagy falat számára és mindig ugrásra készen várja a feladatait.

 B terület: A szervező és a dirigáló típus

Ha a mutatóujjad egyenes, erős és hosszabb, mint a gyűrűsujjad, akkor az azt jelenti, hogy mindig előre nézel, tudod, hogy mi a dolgod és nem riadsz meg a kihívásoktól. Természetednél fogva irányításra teremtettél. A nagy mutatóujjal rendelkező személyek nagy befolyással bírnak, és nem nyugszanak, míg céljukat el nem érik.

C terület: A célratörő típus

A vertikális vonal, mely a mutatóujjunk felé vonul, nagy ambíciókra és céltudatosságra utal. Keményen dolgozol, hogy a célodat mihamarabb elérd.

D terület: A sikeres típus

Ha nyugodt állapotban minden ujjad egymástól kifejezetten távol esik, akkor a személyiséged meglehetősen forradalmi ötleteket tudhat magáénak. Optimistán nézel a siker elébe, új, innovatív ötletekkel segíted a közös siker elérését. Nyitott vagy és tudod, hogy mindig megtalálod a sikerhez vezető utat.

Forrás: Ezoterikus.hu