Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Melyik a 7 leggyakoribb jóslási forma?

Közzétéve: 2021. 02. 19. Írta: Szatmári Nóra, rendezvény menedzser Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 15 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jövendölés, azaz valaki jövőjének előrevetítése meglehetősen ősi múltra visszatekintő „tudomány”, mely számos tradíciót és kulturális értéket foglal magába.

 
A jóslás technikái rengeteg változáson, újjászületésen és fejlődésen mentek keresztül az évek során. Úgy tűnik mégis, hogy a jövendőmondás gyakorlásán nem fogott sem az idő vasfoga, de a tudományok és a sok kritika sem.

A legtöbb jóslási technikához alapvetően némi érzékre és nyitottságra van szükség. A jóslás nem mindig csak móka és kitaláció, hanem a jós sokszor fontos részletekre mutat rá személyiségünkkel kapcsolatban, pl. rejtett képességekre, melyekkel akár sikeresebben élhetjük az életünket, illetve szituációkat is képes megjövendölni.

Lássuk hát a jövendölés leggyakoribb fajtáit:

AsztrológiaKomplex témakör, gyakorlói tudományként könyvelik el. Nem sok köze van a napi lapokban megjelenő horoszkópokhoz, vagy a számítógép által generált asztrológiai szöveges rendszerhez. Egy jó eredmény érdekében keress meg egy profi asztrológust, akinek csupán a születésnapod pontos idejére, a születésed helyére lesz szüksége!

Kérj időpontot Nórától!
Kínai asztrológia és nyugati asztrológia, bejelentkezés: 06 (70) 311 61 25

Rendezvényen is vállaljuk horoszkópok készítését, 20 éves tapasztalattal!

                   http://rendezvenyprogram.hu/images/programok/josda/gorog-kojosda.jpg

Nézd meg 40 fél szuperjósdámat! Töltsd le a pdf-et!

TarotSzintén egy meglehetősen komplex fogalomkört ölel fel. Bár sok praktizálója létezik, ha alaposan körbenézünk láthatjuk, csak néhányan vannak, akik valójában látják a jövőt. Aki Tarot kártyából jósoltat, általában a legrészletesebb leírást várja tanácsadójától jövőjével kapcsolatban, de a legszerencsésebb, ha a meglévő problémák megoldására keres válaszokat. A Tarot nemcsak a jósoltató alanyától, de a jóstól is elvárja, hogy minden részletében vizsgálja meg az adott szituációt. A Tarot „multidimenzionális” minőséggel bír, vagyis egy igazi jós képes analizálni a kártya összes tanácsát és a jó irányba vezetni a kérdezőt.

 
Valamint a SAJÁT TAROT csomagunkkal: Két Ösvény Tarot


 

Rúnakövek


 

Orákulum típusú jóslás, mely a jövendőmondás és a finom mágia keveredése. A rúnakövek egyszerű, földi szimbólumokat viselnek magukon, bárki megérintheti őket, aki választ vár tőlük. Egyértelmű utalást kapunk jelen állapotunkról, s annak lehetséges megoldásáról! A rúnakövek különleges hatása, hogy a képzeletet stimulálják, segítenek megérteni és befogadni a valóság igaz üzeneteit, így vezetnek a változás felé minket.


I ChingAz ember létezése óta talán a legrégebbi formája a jövőbelátásnak. Az I Ching nem egy személy, hanem egy kollektív tudás munkája, melynek története és alakulása több ezer évvel ezelőtt kezdődött meg. A technika, vagy nevezzük inkább tudásnak, magába foglalja az emberiség és a természet vizsgálatát, a sematikus felismeréseket a világ működéséről és a ritmikus kozmoszbeli változásokat is.

Mottója, hogy a változás nem megtörténik, hanem minden létező manifesztáció csak azzá alakulhat át, mely már benne van saját természetében, s nem válhat valami teljesen mássá. Ez az ősi kínai technika azt is vallja, hogy a változás ciklikus mozgásban ismétlődik, s minden visszatér a saját kezdetébe. A I Ching képes utat mutatni a jövő alakulásával kapcsolatban, s megválasztani ennek fényében a helyes irányt, így a saját sorsunk mestereivé válhatunk, nem a szolgájává.


TenyérjóslásA tenyérjóslás, akárcsak a kártyából jóslás is olyan technika, mely képes volt túlélni az idők változását. Viszont ez a jóslás eltér minden másiktól abban, hogy teljességgel személyes, hisz két egyforma keze és ujjlenyomata nincs senkinek a világon. A tenyérjóslás egyik ága, a „chirosophy” a tenyerünkön lévő vonalakkal foglalkozik, a „chirognomy” pedig a tenyér és az ujjak alakját analizálja. Mindkettő szorosan összekapcsolódik az asztrológiával, hisz a tenyér különböző pontjaival egyes bolygókat asszociálnak.

Igazán hozzáértő tenyérjós alig akad, csak olyanhoz fordulj, akit valaki más ajánlott tiszta szívvel!
Kristálygömb

A jóslás maga azon alapul, hogy a médium képes bizonyos fényvisszaverődéssel rendelkező tárgyakon, mint pl. egy kristálygömbön keresztül mágikus képeket látni a jelenből és a jövőből is. A fényes felületeken való jóslást számos kultúrában és korszakban űzték, de nemcsak a varázslók, hanem minden lány is a tükör előtt, ahol rituálék során próbálták meglátni jövőbeli szerelmesük képét. A kristálygömbjóslás eltér minden más jóslástól, mint például a tealevél- vagy a kávézaccjóslás is, mivel a képeket nem a médium alkotja, hanem a psziché. Igen nehéz dolgozni ezekkel a képekkel, mivel azok nem igazán konkrétak és könnyen blokkolhatjuk vagy befolyásolhatjuk is azokat saját gondolatainkkal.


Kristály-jósdánk teljesen egyedi kivitelű, saját ötlet, ki kell próbálni!
 

Numerológia, számmisztika, névelemzés

A számmisztika az önismeret egyik legtökéletesebb eszköze, kevésbé való jóslásra, sokkal inkább személyiségelemzésre. Megismerhetjük általa, hogy milyen célból születtünk, mi a küldetésünk, mit kell végrehajtanunk. Közel áll az asztrológia tudományához, hisz minden bolygóhoz kapcsolódik egy szám, akárcsak minden egyes emberhez is a saját neve, s a születési dátuma. Népszerű variánsa a párkapcsolati számmisztika, mely képes meglehetős pontossággal rávilágítani arra, vajon két ember mennyire fér össze egy kapcsolatban, - legyen az akár munka, rokoni, vagy baráti jellegű.
 
                          http://rendezvenyprogram.hu/images/programok/josda/gorog-szamjosda.jpg

Különleges számmisztikai ötleteinket már sokan kipróbálták rendezvényeinken:
-    személyre szabott számmisztika
-    különleges névelemzések (nyugati, kínai, indiai, angyal)
-    boldogság ABC
-    számjósda

Még több elképesztő ötlet kis vagy nagy rendezvényre:

www.rendezvenyprogram.hu

Forrás: Ezoterikus.hu