Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Tudtad? Ruhád színe meghatározza jellemed!

Közzétéve: 2020. 02. 13. Írta: Elixír magazin Forrás: Freespirit.hu
Értékelés
Ez a cikk 223 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Julija Bogdanova orosz színterapeuta összefüggést talált a leggyakrabban viselt holmink színe és a jellemünk között. Íme!

 

Julija Bogdanova orosz színterapeuta és kollégái több éves megfigyelésükre támaszkodó tanulmányt tettek közzé az emberek kedvenc ruhaszíne és a jellemük közötti összefüggésekről.

 

Kedvenced a világoskék?

 

Kutatásuk eredménye alapján arra a következtetésre jutottak, hogy ha szívesen hordasz világoskék ruhát, akkor te nem tartozol a haragtartók közé, gazdag képzeletvilággal, nagy alkotóerővel rendelkezel, kifejezetten kreatív nő vagy.

Ha a sötétkéket kedveled

 

Ha gyakran hordasz sötétkék színű ruhadarabokat, akkor inkább befelé forduló típus vagy, aki lelkileg könnyen sebezhető, rendkívül vágyik a szeretetre, munkahelyeden ugyanakkor erős felelősségérzeted miatt becsülnek munkatársaid a leginkább.

 

Előnyben részesíted a sárgát?

 

Ha te leginkább sárga színű ruhákban érzed jól magad, akkor gyakran töprenghetsz azon, hogy mi is a boldogság titka. Te ugyanakkor egészen biztosan nem futamodsz meg az élet kihívásai elől. Mivel többnyire igen beszédes vagy, és ami a szíveden, az a szádon, jó ha tudatosan odafigyelsz arra, mit, mikor és kinek mondasz ki, mert ebből adódóan érhetnek téged kellemetlen pillanatok.

Leginkább a pirosért rajongsz

 

Ha kedvenc színed a piros, ezért a leggyakrabban ezt a szín viseled magadon, akkor vélhetően lobbanékony természetű lehetsz, ugyanakkor becsvágyó, inkább kifelé forduló, nyitott, segítőkész nő vagy, aki társasági körében igen népszerű.

 

A narancs a kedvenc

 

Ha te a narancssárgát részesíted előnybe, akkor egészen biztosan színes egyéniség vagy, lendületesség, sokoldalúság jellemez, viszont lehetsz felületes, ami munkahelyeden gondokat okozhat a számodra.

 

Lilát mindenkor?

 

A lila most mindenképpen divatos szín, és ha még szívesen is viselsz lila színű öltözéket, akkor te biztosan igen jószívű, másokkal együtt érző lehetsz. Gyakran előre megsejted, hogy mi vár rád a jövőben, és biztosan hiszel a látható valóságon túli világ létezésében.

Favorit a fekete

 

Ha számodra a fekete nemcsak a koktél ruhákra korlátozódik, hanem szívesen bújsz feketében a hétköznapokon is, akkor jellemezhet téged egyfajta szertartásosság. Lehet ilyen például a reggeli kávé elfogyasztása. Egészen biztosan ragaszkodsz a hagyományokhoz, a családi ünnepek nagyon fontosak a számodra. Időnként azonban magadba gubózhatsz, ilyenkor jobb, ha nem zavar senki.

 

A fehér a nyerő

 

Ha leginkább fehér ruhákban érzed jól magad, akkor te egészen biztosan igazságszerető vagy, nem viseled a hazugságokat még a legkisebb dologgal kapcsolatosan sem, kerülöd a konfliktusokat, a viták kifejezetten riasztanak, természet- és emberbarát vagy.

Forrás: Freespirit.hu

Bezárás