Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Amilyen a hüvelykujjad, olyan vagy Te!

Közzétéve: 2018. 01. 26. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 389 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már olvastál nálunk arról, hogy a hüvelykujjunk tulajdonképpen az egész tenyerünket jelképezi. Ezáltal pedig rólunk is elmond néhány érdekességet...

A hüvelykujjak jellege: formája, alakja, hajlékonysága

A hosszú 

Ezen személyek igen öncélúak, szeretnek másokat kontrollálni. Az életükben fontosabb szerepet játszik az intelligencia, mint a szépség. Igen érdekeltek a mérnöki munkákban és a matematikában is. 

A rövid 

Ezen személyek nem szeretnek a saját fejükkel gondolkodni, inkább hagyják irányítani magukat mások ötletei és gondolatai által. Rajonganak a művészetekért, mint a festészet és a költészet. 

A kemény 

Az illető igen hangos és erőszakos lehet. Szeret mindent megtartani önmaga számára, igen szigorú szabályok szerint élni és az érzelmek sem az ő területe igazán. 

A hajlékony 

Ezen személy igen érdekelt az egészséges életvezetésben és képes mindig alkalmazkodni az adott emberekhez és körülményekhez. 

A tompa 

Ha a  hüvelykujj tompaszöget zár be a mutatóujjunkkal, akkor az egy nagyon kedves emberről tanúskodik, aki általában művészi területen tevékenykedik. 

A szabályos 

Ha a hüvelykujj szabályos szöget zár be a mutatóujjal, akkor az illető csak a kemény munkával elért sikerekben hisz, igen szorgalmas és nagyon erős ember. 

Az éles 

Ha a hüvelykujj éles szöget zár be a mutatóujjal, akkor a személy kissé labilis és rossz természettel megáldott ember. Nem igazán mondható lustának, de érdeklődése korlátozott. Leginkább a szellemek, a spiritualitás iránt fogékony.
Forrás: Ezoterikus.hu