Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Hüvelykujj jóslás - a tiéd mit titkol?

Közzétéve: 2018. 01. 27. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 388 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hüvelykujjunk tulajdonképpen az egész tenyerünket jelképezi. A tenyerünkön felismerhető teljes személyiség képét visszatükrözi, mivel a tenyérjósok...

...a tenyéren futó vonalak és árkok gyökerének tekintik ezt a kulcsfontosságú ujjat.

Az akarat központjaként tartják számon, mely két csontból tevődik össze. Az első csont a logikát, a második az akaratot jelképezi. A tenyérjósok szerint semmi rossz hatással nincs az emberre, ha bármelyik a többi négy ujjunk közül megsérül, de ha a hüvelykujjunk törne el vagy kezdene el vérezni, az komolyabb betegség vagy akár halál előjele is lehet. 

Ha a hüvelyujj túlságosan hajlékony, az a túlzott alkalmazkodókészségre vall, behódolásra. Ha van mozgástere, de mutat némi ellenállást, akkor szükség esetén alkalmazkodik bizonyos helyzetekhez és szituációkhoz a kéz gazdája. Amennyiben szinte semmilyen hajlékonyságot (nem a tenyér felé, hanem kifelé és oldalra!) nem mutat a hüvelykujj, az a tulajdonos túlzott önzőségét, alkalmazkodóképtelenségét, akarnokságát jelzi. Ugyanakkor ebben rejlik a kitartás egyik kulcsa is!
 
A hüvelykujj részei 

Az első ujjperc 

Ha az első ujjperc különösen hosszú, az azt jelenti, hogy a személy igen akaratos és önző, míg ha rövid, az azt jelenti, hogy nem nagyon szeret dolgozni. A túlságosan hosszú első ujjperc az agresszivitásra vagy erőszakos cselekményekre hajlamos emberek ismérve lehet. Az utóbbiak igen gyenge akaratúak. Ha az átmérője elég vastag, akkor az illető igen okos és elismert személy. A vékony ujjperc igen gyengéd emberre vall. 

A második ujjperc 

Akinek a második ujjperce hosszabb a szokásosnál, az igen értelmes és sokszor veszi át a vezető szerepet szociális területeken és társadalmilag elismert személy. Ha az ujjperc rövid, az az ember gyakorta dolgozik minden átgondolás és távlati terv nélkül. Ha az ujjperc kissé dundi, akkor igen akaratos emberrel állunk szemben, míg a vékony ujjperc a gyengéd, érzékeny emberek ismérve. 

Vénusz lakhelye, a köröm 

A szép, rózsás köröm egy igen kiegyensúlyozott, kellemes emberre vall, aki szerencsés a szerelemben is. A töredezett köröm és a beteges körömágy inkább arra vall, hogy a személy elégedetlen és szexuálisan nemcsak frusztrált, hanem akár az erkölcsiséggel is lehetnek gondjai.
Forrás: Ezoterikus.hu