Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

A Mágia 8 legfontosabb törvénye! Amit szabad és, amit nem!

Közzétéve: 2019. 02. 06. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Mindenki szeretné, ha maga irányíthatná az életét, de ez nem mindig sikerül, hiszen jönnek váratlan események és kellemetlen találkozások. De sok problémát elkerülhetünk, ha ismerjük a mágia alapvető törvényeit.

 

Úgy tartják, hogy a mágia törvényeit először a druidák dolgozták ki, akik már akkoriban is tanulmányozták az eget, a természet erőit, a pszichológia hatásait és a közösség fejlődését. Íme a druidák első 8 törvénye.

 

Tudás törvénye:

 

Az első törvény alapja az, hogy a tudás kontrollt ad életünk felett. Minél jobban ismerjük az adott dolgot, annál jobban megértjük és annál jobban tudjuk kezelni. A Tudás hatalom.

 

Önismeret törvénye:

 

Ismerd meg önmagad! Amíg magadat sem ismered, nem tehetsz szert valódi tudásra sem.

Kölcsönhatások törvénye:

 

Az élet körforgásában egyszerre mindig több esemény zajlik és ez több mint egybeesés. Nincsenek véletlenek, mint ahogy nincs esemény következmény nélkül.

 

Okok és effektusok törvénye:

 

Egy jól elvégzett rituálé, egy jól követett recept, vagy egy jól rendezett színházi darab végkimenetelét előre tudjuk. Ezek alapján működik az összes többi folyamat is az életben.

Asszociáció törvénye:

Ha két tárgyban van egy közös elem, akkor ez a két tárgy ezáltal az elem által kölcsönhatásba lép. Ez az asszociáció elve, ami legalább olyan fontos, mint a tudás, mivel ezen az alapon működik a kártyajósláson át az asztrológián keresztül minden rituálé is.

 

Kontaktus törvénye:

 

Bármely tárgyak vagy személyek, amelyek közt fizikai kontaktus volt, akár egy érintés erejéig, mágikus összeköttetésbe kerülnek. Ennek az összeköttetésnek változó az intenzitása és az ideje.

 

Név törvénye:

 

A név törvénye a kontaktus törvényének egy változata. A név mélyen összekapcsolódik a viselőjével (akár személy, akár tárgy) és csupán az említése révén is létrejön a mágikus kapcsolat. Ha tudjuk a tárgy vagy a folyamat teljes és igazi nevét, egyfajta hatalmat is ad felette, és ezáltal megismerjük igazi természetét is.

 

Szavak hatalmának törvénye:

 

Vannak, olyan szavak melyek kimondásával meg tudjuk változtatni a külső és a belső realitást, vagy a hangzásuk vagy a jelentésük alapján. Ne fessük az ördögöt a falra, vigyázzunk arra, hogy mit mondunk ki.

 

folytatjuk...

Forrás: Ezoterikus.hu