Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Igy jósolnak az egyiptomiak tüsszentésből!

Közzétéve: 2018. 01. 30. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 354 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha nem a téltől és nem influenzától szenvedünk, és nem is allergiás roham tör ránk, akkor miért tüsszentünk? Japánban és Egyiptomban is tudják erre a választ...Sok ősi kultúra szerint a tüsszentés igenis előrejelzést tartalmaz, ráadásul jósló jellege van.

Perzsa babona szerint, ha tüsszentesz, akkor amit épp csinálsz, gyorsan abba kell hagynod. Ha viszont kettőt tüsszentesz egymás után, akkor megerősítést kapsz munkádhoz.

Japán néphagyomány szerint, ha egyet tüsszentesz valaki épp felmagasztal, ha kettőt, akkor lehord a sárga földig.

A Buddhisták szerint pedig a tüsszentéssel fény jut szervezetünkbe. Meglátásuk szerint a tüsszentés az orr orgazmusa :-)

Az egyiptomiak szerint a tüsszentés jóslás értéke attól függ, hogy melyik napon történik!

ha...

...hétfőn: terveid megvalósítása már a célnál jár, a problémák messze szállnak, sőt baráti vagy családi segítséget is kapunk.

...kedden: kellemetlenségekre számíthatsz. Konfliktusok bukkannak fel életedben, és nem bírsz kikeveredni belőlük emelt fejjel.

...szerdán: fordul a kocka, jó híreket kapunk, szerencse vár ránk, régi dolgaink sikerrel lezárulnak. Irány a lottózó!

...csütörtökön: vágyaid nagy része megvalósulhat, külső és jelentős segítséget kapunk, ellenségeink is meghajolnak előttünk.

...pénteken: erre a napra kell az első randit szervezni, baráti társaságba menni. Ha valaki pénteken kér segítséget, ne utasítsd vissza! Jó tett helyébe, jót várj!

...szombaton: kellemetlen időszak köszönt ránk, hazugság, gonoszkodás és rosszindulat vesz bennünket körül. Kihasználhatják jóindulatunkat, és átverhetnek anyagilag is.

...vasárnap: váratlan sikereket jelez a vasárnapi tüsszentés, anyagilag és erkölcsileg egyaránt.

Forrás: Ezoterikus.hu