Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Milyen szerencsejátékos vagy? Tenyered megmondja!

Közzétéve: 2020. 03. 22. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

A siker záloga Blackjack-, Rulett-, Póker- és kaszinómegszállottak figyelem! Nézd meg képes bemutatónkat, s megtudod, rejti-e tenyered a Lottó Ötös vagy egyéb nagy nyeremény lehetőségét!

 

A vérbeli szerencsejátékosok számos ismertetőjegyet viselnek a tenyerükön.

 1. Egymástól távol eső ujjak

A nagy távolság a talpraesett emberek sajátja, akik minden szituációban feltalálják magukat. Igen optimisták a nyereményt tekintve, még akkor is, ha a félkezű rablóval játszanak, ahol a nyerés esélye igen kicsi.

Mivel nem bánnak szűkösen a pénzzel sem, ezért szívesen kockáztatnak és fogadnak nagy remények reményében. A pénz azonban hamar kicsúszik a kezük közül… 2. Hosszú hüvelykujj-vég, mely hajlékony és erőteljesen visszafelé is hajlik

Extravagáns emberek jellegzetessége, akik nagyvonalúak pénzügyeikben. A kaszinók legnagyobb fogadói, akiknél addig tart a játék, amíg pénzük van.

A nyerés nem annyira fontos számukra, mint maga a pénzzel való játék élménye…

 3. Hosszú ujjak – rövid ujjak?

A hosszú ujjak arra utalnak, hogy a személy szereti használni a fejét, és minden eshetőséget átgondol, mielőtt döntene. Ezek az ujjak a "rendszerezett játékos" ismérvei. Ismeri a szabályokat, ismeri a játékzsargont és szereti a nyeréshez vezető kemény munkát. Nem szereti a magányos játékot, inkább a pókerhez hasonló agymunkás gondolatpörgető típusokat szereti.

A rövid ujjúak inkább a nyerőgépeket, a hosszú ujjúak inkább a társasjátékokat részesítik előnyben. A mentális folyamat, ami valójában izgatja őket, a rideg matematika és a számítások tartják élénken érdeklődését.

Jelentősen jobb nyerési eséllyel a hosszú ujjú emberek rendelkeznek.

 4. Hosszú, íves fejvonal a Hold dombján

Igazi Jackpot ez a szerencsejátékosok számára. A hosszú fejvonal az erős mentális megterhelést is elviselhetővé teszi, az ív pedig segíti a mély intuitív információcserét.

Beleérző személyről van szó, aki gyakran kerülhet nyerő helyzetbe, csakhogy gyakran nem hallgat a belső hangocskára, mely arra inti, hogy hagyja abba a játékot, időben… 5. Elálló kisujj

A sikeres játékosok másik ismérve. Szabad gondolkodóról beszélhetünk, aki sosem köti meg magát szabályokkal vagy akár kényelmi szempontokból. Gyors és éles elmével rendelkezik és mindig egy lépéssel a másik előtt jár… 6. Hosszú kisujj

A nyertes emberek sajátja. Igen ritka az ilyen ujjal rendelkező ember. Figyelmes és nagyon értelmes ember, aki mindig él az adódó lehetőségekkel, miközben mesterien ráérez azokra. Neki teljesen mindegy, hogy kártya, kocka, játékgép... Amihez nyúl, abból arany lesz, áramlik hozzá a pénz.

Ha valakinek közel azonos vagy ugyanakkora a kisujja, mint a gyűrűsujja, akkor irány a játékterem!

Forrás: Ezoterikus.hu