Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Mit árul el rólad a mütyüröd?

Közzétéve: 2017. 12. 19. Írta: forrás: Medipress Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 357 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az emberekről a társaik és kollégáik által kialakított képet nagyban tükrözi a telefonjuk és a laptopjuk. A társadalomkutató Hugh Mackay új könyvében elmagyarázza, hogy a „kütyük” mire vannak...

...gyakran arra vannak, hogy felhívják a figyelmet tulajdonosukra, tiszteletet és elismerést keltsenek.

A celebritás kultuszából ered az ötlet, hogy aki magasabb státuszba vágyik, annak szimbólumai majd eljuttatják oda. Vajon ez igaz?

De miről is árulkodnak a ketyerék? 

A táskában

iPad:  Az iPad a 2010-es év nagy sztárja volt, biztos, hogy rengeteg karácsonyi kívánságlista kezdődött vele. Ám, ez idénre sem változott, sőt, lassan ciki lesz nélküle élni, létezni.
 
Tipp: játék helyett olvasd rajta a kedvenc ezoterikus könyvedet!

Laptopok: MacBook Air, a penge vékonyságú laptoptól mindenkit elönt a sárga irigység, de mégsem kelti az önző elit érzetét, mint az iPad tulajdonosok esetén. 
 
Tipp: felvágás helyett, ültess magad mellé valakit, és böngésszétek együtt a netet.

A zsebben

Mobilok: Az iPhone nyilvánvaló kedvenc az Apple-rajongók körében, és azok közt is, akik egykor talán a Nokiára szavaztak. Roy Morgan kutatásából kiderült, hogy az iPhone tulajdonosok az átlaghoz képest többen szeretik azt állítani magukról, hogy igyekeznek divatosan kinézni.  A Blackberry sok éve már az egységes okostelefon, a tulajdonosait leginkább vaskos bankszámlájukról könnyű felismerni, - ám megy ki a divatból. Az Androidos okostelefonok azoknak valók, akik nem annyira szeretik az Apple almáit és tartalmait. 
 
Tipp: tedd le egy órára a telefonodat, és próbálj a saját kusza gondolataid közt eligazodni. Meg tudod csinálni?

A nappaliban

Tévék: Háromdimenziós tévé – Egy teljesen új generáció. Lehetne ez a legközelebbi nagy durranás, de az ára csillagászati. Idióta szemüveget kell viselni a használata közben, ráadásul a 3D-s tartalmak kínálata nem is túl bőséges. Valószínűleg ezek miatt ez csak a technológia vívmányaiba belebolondult gazdagok úri huncutsága marad.  LED TV – Szigorúan kifinomult ízlésűeknek, vaskos pénztárcával. A papírvékonyságú technikai csodát fénykibocsátó ledek világítják meg, ami kedvezőbb a környezet szempontjából.  Óriás méretű plazmatévé - A filmek, játékok és sportok szerelmeseinek. LCD - olyanoknak, akik nagy tévét akarnak, de nem szeretnének szétesett pixeleket és kiégett képernyőket látni, mint a plazmatévék régebbi generációinál.
 
Tipp: csimm-bumm, lövöldözés, véres horror helyett kapcsolj a Spektrumra, a National Geographic-ra, vagy az ID Discovery-re.

Szórakoztató berendezések: Digitális videomagnó (TiVo) – Alapvető időtakarékos játékszer az elfoglalt tévérajongóknak, akik nem akarnak lemaradni a kedvenc műsoraikról, de nem tudtak megbarátkozni a BitTorrenttel.  Nintendo Wii – Az egész családod lefoglalja játékaival. Előcsalogatja a durcás tiniket és segít a ház asszonyának is formában maradni. Ahol Wii van, ott mindig találkozni nőkkel, gyerekekkel és Marioval.  Xbox 360 - Elhivatott és alkalmi játékosoknak egyaránt, akik szeretik összemérni képességeiket a világháló népes játékoshadával.  Sony PS3 - A megszállottaknak, akik beleügyeskednek a konzoljukba, módosítják azt az egyedülálló teljesítmény érdekében. Szeretik a tinédzserek is, akik játék közben szívesen néznek filmeket is.
 
Tipp: szerezd be a 80-as évek legjobb, még békességet és nyugalmat árasztó filmjeit, és nézd meg ezeket a két ünnep közt családod, vagy barátaid társaságában.
Forrás: Ezoterikus.hu