Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Karácsonyi ajándék ötletek - pénz vagy szeretet?

Közzétéve: 2019. 11. 28. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 189 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Akár akarod, akár nem, december beköszöntével egyre közelebb kerül hozzánk az egész karácsonnyal kapcsolatos felhajtás és persze a shoppingolás őrülete is. Vajon mennyit kell adni a boldogsághoz? Elég a kicsi ajándék, vagy csak a nagy ér valamit?

Találd meg a tökéletes ajándékot mindenki számára! De hogyan?

Ha végre elérkezik a nagy nap, nincs kifogás, mindenki számára ott kell figyelnie a fa alatt egy ajándéknak - tőled. Mindezen tényeket figyelembe véve, íme néhány tipp, hogy könnyebben vészeld át a fejtörés időszakát!

Ha egy családtagodnál vagy pedig barátodnál kerül megrendezésre a parti, készíttess a házigazda számára egyéni pezsgősüveget, melyet akár interneten is megrendelhetsz és a címére küldethetsz el! A figyelmességed mindenképpen telibe talál majd.

Fontos, hogy időben megtervezz mindent, okosan válogass, mivel az utolsó percben beszerzett ajándékok a legritkább esetben bizonyulnak jó választásnak. Az internet sok időt és energiát spórol meg számodra és még a pénztárcádat is kíméli.

Bár sokszor hallhattuk már, hogy nem a pénz a döntő az ajándékok kiválasztásánál, viszont némelyikünk lehetőségei egyértelműen korlátozottak anyagi helyzetünk miatt. A korai ajándék keresés lehetővé teszi, hogy összehasonlítsd az árakat egymással és be tudd osztani a pénzedet. Minden hónapban egy ajándék és máris sokkal könnyebb elkerülni az anyagi csődöt. Számítsd ki, mennyi pénzed van az ajándékokra, készíts egy listát, hogy mit szeretnél vásárolni, és kezd el szisztematikusan keresgélni a megfelelő meglepetéseket!

Szülőknek és azon rokonoknak, barátoknak, akik sok időt töltenek az autóban rengeteg kiegészítő közül választhatsz! Lehet, hogy az áruk egy kissé borsos, de gondolj arra, micsoda öröm pl. egy kihangosító, mely biztonságot nyújt!


LEGFŐBB AJÁNDÉK A SZERETET ÉS AZ ŐSZINTE FIGYELEM!Sose felejtsd el, hogy nem az áron múlik, mennyire örülnek majd az ajándékodnak! Meglepődsz majd, hány outlet és online vásárlási lehetőség van, melyek már nyáron nagy árleszállításokat tartanak, s ez jövőre is jó indulási pont lehet!

Ha hölgynek választasz ajándékot, csak akkor dönts ruházati cikkek mellett, ha pontosan tudod, hogy mire vágyik és mekkora a mérete, mert könnyen sértődés lehet a dologból! A kiegészítők viszont jelentősen kevesebb melléfogást jelenthetnek!

Mindenki, így a férfiak is nagyon örülnek a különböző wellness termékeknek, mint egy masszírozó szett, vagy egy testápoló készlet.

A gyerekek számára szerencsére a karácsony még mindig a hókifli és a gyönyörű karácsonyfa időszaka, ezért inkább szánj időt a beszélgetésre velük, kérdezd meg, mire vágynak és lepd meg őket valamivel! Ez tuti tipp tinik esetében is, főleg, ha már szeptemberben elkezdjük a puhatolózást! Így az ajándékunk valódi meglepetés lehet!

A Két Ösvény Tarot csomag és könyv kizárólagos forgalmazója a Reggeli.hu webáruház: katt ide és lepd meg magadat ezzel a III. évezred energiáit felvonultató csomaggal!

 

                                                  A Két Ösvény Tarot képei a III. évezred változó világának energiáiból keltek életre.   


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tudtad, hogy sokunknak a karácsony az év legstresszesebb időszaka? Van, aki csak az ajándékokon töri a fejét folyton, ahelyett, hogy kiélvezné a gyönyörű hóesést. Te ne tartozz közéjük! Hidd el, mindenki sokkal jobban örül majd, ha jó a kedved és sütsz egy tál süteményt!

Természetesen nem csak a családtagjaidat illik megajándékozni karácsonykor. Gondolj a szomszédra, távoli ismerősökre, esetleg a kollegáidra, akiktől tavaly is kaptál valami apróságot! Ha mást nem, legalább egy szép képeslapot küldj postán!

Ne engedd, hogy mások feszültsége rád ragadjon! Készíts haditervet és adj elég időt magadnak! Boldog készülődést kívánunk!

A mi ajándékötletünk: ÁLDÁS kristály karlánc a reggeli.hu webáruházból:

 

Forrás: Ezoterikus.hu