Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Megkéstél az advent-tel? Sebaj!

Közzétéve: 2018. 12. 06. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 164 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már bent vagyunk az adventi időszakban, ugyanakkor valljuk be őszintén: mindannyiunkkal megesett már, hogy megkésve kapcsoltunk, s magunkban felkiáltottunk...

A lakás és a kert adventkor
Készüljünk együtt az ünnepekre!

Már rég benne vagyunk az adventi időszakban, de valljuk be őszintén: mindannyiunkkal megesett már, hogy megkésve kapcsoltunk, s magunkban felkiáltottunk: ”Te jó ég! Advent van, mindjárt karácsony – dekoráció pedig még sehol…

Semmi baj, tégy úgy, mintha csak most kezdődne a december, s érd utol magad egyszerű tippjeinkkel.

…megkezdődik a díszítés és a kellemes otthon töltött órák periódusa. Néhány tippünkkel segítünk az ünnepekre való ráhangolódásban.

Hiába, nem változik sokat az adventi divat: a koszorú és az adventi kalendárium továbbra is a legnagyobb trend. Nem is szólva a gyertyák okozta hangulatról, melyek fényükkel melegséget csempésznek nemcsak az otthonokba, hanem a szívünkbe is!

A ház díszítése

Na de ki mondta, hogy gyertyák csak a lakásban lehetnek? Nosza, eredj ki a kertbe és állíts fel néhány lámpást, hogy kopár kerted is dicsfényben tündökölhessen! A girlandok és a színes égők nagyon feldobják majd akár a sövényedet is, de a házad szép íveit is kiemelheted néhány fénycső segítségével! Persze a gyerekek nagyon örülnek a vidám figuráknak is, így nyugodtan kirakhatsz egy-két télapót is ablakba! A bejárat különösen fontos a díszítés során, hiszen a téli zimankóban igen jó érzés megpillantani a hívogató fényeket és a szomszédoknak is örömet szerzel vele! Mivel minden, ami világít, áramot is igényel, légy nagyon körültekintő a vezetékek használatánál!
A lakásban, ha nem nagyon rajongsz az illatos teákért, gondoskodj néhány illatmécsesről! Az illatok megnyugtatják elmédet és segítik az ellazulást is otthon. A fahéj, a vanília, vagy a sültalma örök kedvenc így advent táján.

A karácsonyfadíszek

A dekorációknak se szeri-se száma a boltokban, viszont az áruk is néha elég borsos. Érdemes elgondolkodni, hogy milyen díszek tetszenek neked a legjobban, milyen színben és formában, így minden évben vehetsz néhány új díszt és pár éven belül igazán tündöklővé válhat a fád. Ha van kedved és időd, készíthetsz néhány díszt saját kezűleg is. Ez segít, hogy valóban tudatosítsd magadban: közeledik a karácsony!

A karácsonyfa

Az elmúlt évek tapasztalata alapján, idén is idejekorán beszerezheted a fádat, melyet kis cserépben a balkon díszévé varázsolhatod. A karácsonyfa kiválasztásánál fontos figyelembe venni, hogy a tűlevelek kemények legyenek és ne akarjanak egy mozdításra lehullani! Ügyelj a rendszeres locsolásra: a föld sose száradjon meg teljesen! Ha szeretettel gondoskodsz kis fádról, akár évekig is szobád dísze lehet karácsonykor! Már az advent idején is feldíszítheted a fát a teraszodon, néhány lámpasorral, viszont ezért már előre gondold át, hogy hová teszed a cserepet, mivel konnektorra szükséged lesz! A felakasztott almák és néhány esőálló jégcsapdísz is nagyon mutatós lehet!
Forrás: Ezoterikus.hu