Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Mi a Legjobb Karácsonyi Szeretetrecept?

Közzétéve: 2017. 12. 05. Írta: ciposdoboz.hu
Értékelés
Ez a cikk 344 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végy egy üres cipősdobozt, töltsd meg sok, apró csodával, aminek gyerekként te is örülnél! Fűszerezd ízlés szerint csipetnyi együttérzéssel, tégy bele jó sok vidámságot...

...ötletet, kreativitást, s végül díszítsd fel szíved minden melegével!

Ne feledd: nem az számít mit teszel a dobozba, hanem, hogy milyen szívvel!

 

Tízezer mosoly karácsonyra - újra cipősdoboz akció!

 

A Baptista Szeretetszolgálat 2017-ben tizennegyedik alkalommal indította el “Cipősdoboz” kampányát.

 

Karácsonyi adománygyűjtő akciónk évről-évre népszerűbb. 2011-ben például 24.500-an csatlakoztak a gyűjtéshez, így 22.300 kisgyermek ünnepét szépíthettük meg közösen.

 

24.500 gyermek öröme, 24.500 cipősdoboz ajándék, 24.500 adományozó.  24.500 döntés, odaszánás, megvalósítás. 24.500 csodaszép ünnepi külsőbe rejtett cipősdoboznyi szeretet.  Vajon hány és hány baba vagy kisautó, hány doboz színes ceruza, mennyi hajcsat, hajgumi, téli kesztyű vagy kifestőfüzet szelte át az országot? Hány  jókívánság, bátorító üzenet érkezett az ismeretlen kis címzettekhez advent utolsó hetében?

 

S mennyit utazhattak a cipősdobozok? Ha egy átlagos cipősdobozaz áruházból az adományozó otthonáig, onnan a gyűjtőpontig és a gyűjtőponttól a “Manógyárig” megtesz 10 km-t – s a megajándékozott kisgyermek otthonáig utazzon csak 50-et (tavaly 2.500 doboz utazott csak Erdélybe), akkor szerény számítások szerint is szeretetcsomagjaink 1.338.000 km-t tettek meg tavaly.

 

A gyűjtőpontok november vége óta nyitva vannak és újra fogadják a dobozba zárt szeretet küldeményeit. Tavaly országszerte 100 gyűjtőponton várták munkatársaink és önkénteseink az adományokat. A gyűjtőpontok húsz napon át átlagosan naponta 6 órán keresztül tartottak nyitva. Százhúszezer óra háromezer önkéntessel… Idén még több helyen, még több munkatárssal készülünk az ünnepi gyűjtésre.

 

S mennyi ünnepi rendezvény, mennyi előadás, mennyi fellépő!  Csupán az Arénában több mint tízezer ünneplő és ünnepelt. A gyerekeket ( és a felnőtteket is) idén is sok-sok színes programmal várjuk majd.

 

A cipősdoboz programok már elkezdődtek!Ne feledje: idén is lesz Karácsony. Önön is múlik, hány gyermek arcára kerül majd mosoly!