Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Így ismerd fel a duálpárodat!

Közzétéve: 2019. 11. 29. Írta: Elixír magazin Forrás: Freespirit.hu
Értékelés
Ez a cikk 181 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A duálpárok folyamatosan hatnak egymás fejlődésére, ezért ha egyikük előre lép, az pozitív hatással van a másikra. Viszont ha megtorpan a fejlődésében, akkor a másikat is magával ránthatja.

Nem csak társunk lehet a duálpárunk

A duálfelek minden inkarnációban lehetőséget kapnak a találkozásra. Nagyjából egy időben öltenek testet, általában csupán néhány évnyi korkülönbség van közöttük. Egy életben legalább egyszer találkoznak, bár lehet, hogy nem ismerik fel egymást. Kivételes esetben előfordul, hogy csak az egyik inkarnálódik, ilyenkor a másik a köztes létből követi nyomon a testet öltött párjának az életét, és támogatja, segíti őt.

Nagyon fontos tisztázni, hogy a duálkapcsolat nem kizárólag férfi-nő kapcsolat. Ez szellemi kapcsolat, ami megvalósulhat párkapcsolatban, de például testvéri viszonyban vagy tanár-tanítvány kapcsolatban is. A testvérekként újraszülető duálpárok nagyon gyakran ikrek.

Akadnak félreértések

Ezoterikus körökben sűrűn fordul elő félreértés duálpárunk felismerésével kapcsolatosan. A hatalmas szerelem, a nagyon erős érzelmek még nem adnak garanciát arra, hogy társunk a duálpárunk is. A testi-lelki vonzalom bármilyen különleges is, nem jelenti automatikusan a dualitást a két ember között. A duálkapcsolat szellemi szintű kapcsolat, feladata egymás szellemi fejlődésének elősegítése.

Régen a látó papok csak duálpárokat adtak össze, csak azokra adták áldásukat, akik duálfelei voltak egymásnak. Az emberek tudata tisztább volt akkor, ezért könnyebben meg is találták egymást, mint manapság. Ma már elég lenne arra törekedni, hogy azok kössék össze az életüket, akik egymást képesek fejleszteni és támogatni egy életen át. A szeretetteljes kapcsolat és a hűség az alapvető kritérium az összes párkapcsolatban.

Kapcsolatainkban fejlődünk

Minden kapcsolat, amely szereteten és tiszteleten alapszik, segíti a duálpárunkkal való találkozásunkat. A nem duálkapcsolatokat ezért nem szabad lebecsülni, hanem valamennyin teljes szívvel és lélekkel kell munkálkodnunk. A kapcsolatok előremozdítják fejlődésünket, ezért minden kapcsolathoz úgy álljunk hozzá, mintha az lenne a duálkapcsolatunk. Tisztelni, elfogadni és szeretni a másikat, ez a legfontosabb feladatunk. Mindenféle morális vétség a jelenlegi kapcsolatunkban hátráltathatja a duálpárunk megtalálását.

A célunk azonban nem lehet a duálpár hajszolása. Ha csak ez lebeg a szemünk előtt, akkor minden valószínűséggel elmulasztjuk a jelen lehetőségeit. Választásunkban nem lehet kritérium, hogy a másik ember a duálpárunk-e, vagy sem. Az igazán fontos szempont az, hogy el tudjuk-e fogadni, akit a sors most hozzánk rendelt. A párkapcsolatok fejlesztő hatásaira szükségünk van a duálpárral való találkozást megelőzően. A cél tehát az, hogy fejlesszük önmagunkat, gyarapodjunk erényeinkben, mert csak így remélhetjük, hogy a duálpárunk is ezt teszi. A párkapcsolati fejlődés során egyre jobban összecsiszolódhatunk a jelenlegi társunkkal, és a kapcsolat fejlődése révén kerülhetünk egyre közelebb a saját duálpárunkhoz is.

A vágy önmagában nem segíti a találkozást!

A feladatunk az önfejlesztés, hiszen ezen keresztül válunk kellően éretté a duálkapcsolatra. Magát a találkozást azonban bízzuk égi segítőinkre! Õk ismerik mindkettőnk életútját, fejlődési szintjét, és ők tudják, melyik a legalkalmasabb pillanat a találkozásra.

Önmagában tehát a duálpár utáni vágy nem segíti elő találkozást! Nem lehet célunk minél előbb megtalálni duálfelünket, a találkozást nem szabad siettetni! Az idő előtt létrejött duálkapcsolatok rosszabbak és általában hamarabb véget is érnek, mint a nem duálkapcsolatok, és nagyon valószínű, hogy a felek fel sem ismerik egymást. A még nem felkészült duálfelek olyan lelki nehézségekkel terhelik meg a kapcsolatukat, amit kevés ideig bírnak elviselni. Ha nem vagyunk elég tiszták lelki szinten, olyan dolgokat hozhatunk ki egymásból, ami miatt jobb, ha szétválnak útjaink. A túl korai találkozás tehát rosszabbul végződik, mintha nem ismertük volna egymást, ezért a duálfelünkkel való találkozás még nem garancia a boldogságra.

Forrás: Freespirit.hu