Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Mit mesélne a hálószobád a házasságodról?

Közzétéve: 2018. 10. 28. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 19 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem mintha a falak tudnának beszélni, bár ki tudja… S ha mégis, nem akarom hallani, hogy mit suttognak el titokban a házasságodról, mert az a te dolgod, de...

 
Viszont kívülállóként szemlélve a hálószobádat, szerinted, mit üzenne nekem a négy falad? Ez a szoba mégiscsak két ember intim tere. Vajon mi az, amit közvetítene egy harmadik félnek?

A hálószobák, - ha teljesen őszinték akarunk lenni, - sokszor egyáltalán nem olyanok, mint ahogy azt elképzeltük először… nem olyan rendesek és tiszták, mint például a nappalink, vagy akár az előszobánk. Tény, ami tény, a hálószobát ugye senki sem látja, itt aztán lehetnek széthajigálva is akár egyszer viselt ruhák, és beágyazni sem muszáj minden reggel. A felújítást sem itt kezdi mindig az ember, hanem általában "ahol a papok táncolnak", vagyis, amit bárki láthat. Előfordulhat az is, hogy túl sok szekrény van esetleg a szobában és kevés hely a szabad mozgáshoz. Egy csomó cucc, amit talán sosem fogunk használni. De az is lehet, hogy még nem döntöttük el következetesen, milyen stílust is szeretnénk végigvonultatni magunk körül és egyfajta stílus- és színkavalkádot láthatunk az intim szférában.

Tudomásul kell vennünk, hogy a terek, különösen ez az egy, nagy hatással van a házasságunkra és az egymáshoz való viszonyukra is. Egy rendetlen szoba szétszórt érzelmeket is okozhat, vagy legalábbis azt az érzést: "ugyan minek erőlködjek, hisz semmi sem fontos olyan nagyon?"

Törekedjünk arra, hogy a hálószobánk tényleg a pihenés és az intimitás helye legyen, egy tér, ahol minden csak rólunk (kettőnkről!) szól, ahol kinyújtózhatunk és egymás karjában önmagunk lehetünk. Helyezzük éppen erre a szobára a legnagyobb hangsúlyt, akkor is, ha csak mi látjuk és tiszteljük meg magunkat és egymást a szeretetteljes környezet kialakításával!

Mai feladat: szigorú rendrakás, legalább némi takarítás, egy kis szortírozás. Este pedig garantáltan jobb hangulatban kerültök ágyba!

Szóval még egyszer megkérdezem: a ti hálószobátok mit mesélne a házasságotokról?
Forrás: Ezoterikus.hu