Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Sikertelen vagy? Ezen kell változtatnod - most!

Közzétéve: 2020. 09. 30. Írta: Víkendtrend Forrás: Takács Krisztina
Értékelés
Ez a cikk 23 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Életünk során sokszor kezdünk új dolgokba. Az elején minden csupa szép és jó, reményekkel, álmokkal teli… aztán jönnek a nehézségek és a pofonok... Mi befolyásolja a sikert? Most megtudhatod!

 

Ha végiggondolod, életed sok apróbb, illetve nagyobb lépésből áll. Szinte mindegyiket egyedül kellett megtenned. Nem segített senki még akkor sem, ha te azt hiszed... Már kisgyermek korunkban is: hiába fogták kezünket az első lépéseknél, a legfontosabb feladat végrehajtását egyedül végeztük.

Egy kisgyerek sem indul el, csak akkor, ha saját maga elhatározza. Felnőtt léted során is egyedül kell megbirkóznod mindennel. Az új feladatok, célok elérésének sikere csak rajtad múlik. Benned. Akármibe is vágsz bele, minden benne van az első lépésben! Ha félénk vagy, és nem bízol a cél elérésében, jobb ha el sem indulsz azon az úton, amire éppen tervezel rálépni. Úgyse fog sikerülni.

Csak és kizárólag akkor vágj bele bármibe is, ha százszázalékos vagy magadban és az ügyedben. Ne feledd: még a 99% is kevés! Legyél maximálisan optimista, és higgy mind a cél elérésében, mind önmagadban. Ezeket még akkor is tartsd szem előtt, ha utad során számos akadály gördül eléd. Meg tudod oldani! Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell, és biztos lenni abban, hogy képes vagy rá.

Sokan vannak, akik ugyan a kezdő lépéseket optimistán teszik meg, de az út elején, közepén a problémákra reagálva hitüket vesztik. Õk szintén nem tudják végigcsinálni azt, amit elterveztek. Pedig fel kell készülni a rossz napokra is. Lelkileg. Ha kellőképpen felkészültek vagyunk, jöhet bármi és bárki, nem téríthet le utunkról semmi és senki, még akkor sem, ha számos akadály gördül elénk.

Vonzd be a jót, a sikert életedbe! Már az első lépéseknél, s mindvégig utadon, a célod eléréséig csak a „társaid lebegjenek lelki szemeid előtt”. Semmi mással ne foglalkozz. A többi majd magától megoldódik. Optimizmus, hit és eltökéltség: ők lesznek társaid a siker felé. Ha csak egyikük is hiányzik belőled, kétséges a végkifejlet.

Ha manipulálni szeretnéd magadat, megteheted! Ebben segítségedre lehet egy olyan tárgy, ami erőt és önbizalmat ad számodra. Azt is megteheted, hogy egy ösztönző mondatot írsz egy papírra, amit jól  látható helyre teszel. Minden nap olvasd el, vagy csak akkor, ha úgy érzed, szükséged van egy kis támogatásra, mert erőd és hited lankad. Egy másik, s talán a legjobb  lehetőség az Optimista kártya (itt kipróbálhatod), amely bizony alaposan átformálja gondolkodásodat, s ezáltal hozzásegít a sikerhez!

Mindegy, mit használsz, a lényeg, hogy tarts ki, és egy lépést se hátrálj, egy kicsit se inogj meg!

Forrás: Takács Krisztina