Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

13 tipp az őszi depresszió ellen!

Közzétéve: 2020. 09. 28. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 25 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogy a nyár a vége felé közeledik, egyre inkább hajlamosak vagyunk arra, hogy bevackoljuk magunkat a lakásba, és már egy pár csepp eső is teljesen elvegye a kedvünket a kinti kikapcsolódástól!

 

Azért van még remény számodra, ha egy kis napsütés mosolyt tud néha csalni az arcodra!

1. Ereszd szabadon a sárkányt!

A sárkányeregetés nemcsak gyerekeknek való szórakozás. Meglátod, ahogy a színes, vidám sárkány szabadon az égbe száll, a te gondjaid is elillannak egykettőre! Ja, és tudtad, hogy vannak sárkányeregető klubok?

2. Gyűjtögess!

Szervezz barátaiddal gyűjtögetést a közeli erdőben, vagy tisztáson! A falevelekből, gesztenyékből és egyéb termésekből aztán ügyeskedjetek együtt a kertben, vagy a teraszon helyes kis képkereteket, vagy akár ajándékdobozkákat!

3. Sétáltasd meg magad!

A titok kulcsa: az állandó mozgás! Ne telepedj le folyton a kedvenc kis kanapédra, hidd el, lesz még ilyen idő sem a tél során! Használd ki a még elviselhető zimankót, és ne hagyd el egyik nap sem a sétádat!

4. Gombássz!

Ha nem jut más eszedbe, csak az evés, legalább egy kicsit szenvedj meg a betevő falatért! Az eső egyik nagy előnye, hogy utána milliószámra nőnek a gombák az erdőben! Csak meg kell őket találni!

5. Készülj ünnepekkel!

Rendezz saját kis szüreti fesztivált, vagy akár nyárbúcsúztató partit, így folyton lesz majd mit csinálnod és nincs időd szomorkodni sem!

6. Dekorálj!

Az ősz kiváló idő a házfelújításra! Nincs már annyira meleg, de hideg sem, hogy nagykabátban kelljen otthon pakolásznod! Az ősz színei melegséggel töltenek el! Piros, sárga, barna, arany... ugye máris kisütött a nap nálad?

7. Mártózz meg a boldogságban!

Végy néha egy meleg fürdőt, sok-sok fürdősóval, vagy akár vicces fürdőgömbbel! Az illatok elvarázsolnak és ellazítanak majd!

8. Légy egy kicsit "beteg"!

Emlékszel milyen jó is volt gyerekként néha otthon maradni a suliból, elnyújtózni az ágyban, olvasgatni, zenét hallgatni és finomságokat dézsmálni! Engedd meg magadnak néha, ha teheted!

9. Teázz!

Szeretnéd kicsit felmelegíteni magadat? Próbálj ki új teafajtákat és sajátíts el néhány teakultúrát! Egy egyszerű tea kellemes tálalásban az újdonság erejével hat majd rád!

10. Főzőcskézz!

Szereted meglepni szeretteidet finomságokkal? Akkor ne tétovázz, vegyél egy új szakácskönyvet, vagy csak gondold át a régi receptjeidet! A tested szeretni fogja a kényeztetést! Ja, és aki finomakat eszik, annak a hangulata is sokkal jobb, tudtad?

11. Török kényeztetés

Szauna, gőzfürdő? Nem, ez nem ódivatú találmány, hanem ősrégi tudomány, mely kiüríti testedből a felesleges anyagokat és új erővel tölt majd fel!

12. Örülj az első esőknek, később pedig a hónak!

Kicsit előbb jön az ősi esős időszak, novemberben majd lehull a hó, - hamarabb, mint vártad volna? Sebaj! Sétálj el egy játszótér mellett ,és fedezd fel magadban a gyermeket a játszadozó lurkók láttán! Ja és az idei ősz nagyon nőies divatnak ígérkezik!

13. Vásározz!

Van a közelben egy helyes kis vásártér? Nézelődj el a forgatagban, és örülj a sok embernek, akik szintén veled várják a közelgő tél legszebb ünnepét!

Forrás: Ezoterikus.hu