Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Ismerd meg önmagad és tudni fogod a jövődet!

Közzétéve: 2018. 09. 27. Írta: Elixír magazin Forrás: Freespirit.hu
Értékelés
Ez a cikk 236 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Számtalan lehetőséged van a jövő fürkészésére. Kérhetsz jóslatot kártyából, a számoktól, a csillagoktól, mégis megeshet, hogy valódi választ akkor kapsz, ha kérdésedet önmagadnak teszed fel...

Gondolataid formálják a jövődet

Ismerd meg önmagadat, és tudni fogod a jövődet! Amit tudat alatt tudsz magadról, azt hozod létre, azt valósítod meg a világban is. De sorsodra, Isten akaratára, hivatásodra, szerelmedre, vágyaidra is csak lények mélyén lelhetsz rá. Hiszen tudatalattid szimbolikus képi világa, ahová befelé fordulás, meditáció, ima, elmélyülés, önismeret útján lehet betekintést nyerni, az istenek világa is: ott lakik a benned élő Apollón, Dionüszosz, de Hádész, Aphrodité és minden más isten is, akiktől valóban megtudhatod, hogy mire számíthatsz, kik is vagy, és mire lettél teremtve.


Ott tudhatod meg szorongásaid igazi okát is, amely igen gyakran nem feltétlenül sors szintű elrendelés, nem karmikus törvényszerűség, nem is a csillagokban van megírva, hanem az életed során begyűjtött érzelmi sérülések fájdalma. Ott veheted észre, hogy mindaz a sok rossz, amit a jövőbe vetítesz, és aminek bekövetkeztétől annyira félsz, már régen jelen van benned, hiszen a jövőbe vetett félelmeid túlnyomó többsége már meglévő sebzettséged, magányod, lelki nélkülözésed kivetítése a jövődbe. Ezektől pedig semmiféle jóslat nem véd meg téged, hiszen mindez nem a jövőben, hanem a jelenben van!

Ahogy bent, úgy kint

Magadba tekintve azonban nemcsak tudni fogod a jövődet, hanem meg is teremtheted azt, hiszen az "ismerd meg önmagadat" egy másik megfogalmazása így hangzik: "ahogy bent, úgy kint; ahogy fent, úgy lent". Önmagadat is, Istent is csak saját bensődben tudod szóra bírni. De ahhoz, hogy szóra bírhasd Õt, kérdezned kell tőle. Konkrét kérdéseket kell feltenned. Lelked jósdája nem mozi vagy kávéház, ahol csevegni lehet és várni, hogy mit vetítenek eléd. Ha lelked jósdája elé kérdés, vágy, szenvedés vagy szenvedély nélkül állsz, nem kapsz választ. Ha léted időbe vetett, mulandó voltáról megfeledkezel, és csak élsz bele a vakvilágba, a lelked mélyén élő istenek sem állnak szóba veled. Ha kint sem akarsz semmit, bent sem akarhatsz - ezt kell megértened és elfogadnod.


Ahogy bent, úgy kint. Ismerd meg önmagad és tudni fogod a jövődet...

Segítségre van szükséged? Megadjuk neked a kellő motivációt, gyere velünk 2019-be!


Forrás: Freespirit.hu