Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Titkos Angyali Számkombináció

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

A 2 legtitkosabb segítőd: intuíció és képzelet

Közzétéve: 2020. 09. 15. Írta: EGG Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Rá szoktál érezni bármilyen apróságra? Egyszerre szólaltál már meg barátnőddel, ugyanazt mondva? Hívd elő magadban ezt a belső hangot, segíteni fog.

 
Eleinte a tudatod elnyomja majd. Aztán némi gyakorlással el tudod sajátítani a módszert, amivel akaratlagosan is előhívhatod megérzéseidet, csak a szíved legyen mindig nyitott az újra. Volt idő biztosan az életedben, amikor valami reménytelennek látszott, aztán kiderült, hogy banális félreértés, vagy Isteni közbe avatkozás útján, hirtelen megoldódtak problémáid.
Amikor valami folyamatosan ott motoszkál az agyadban, nem hagy nyugodni egy gondolat, hiába hessegeted el, vizsgáld meg, a megérzésed nem hagy nyugodni.
 
Bízz benne, hozzád tartozik, a része lényednek és mindig jót is akar. Így alakul ki szépen az önbizalmad.

Álmodozni, merengeni mindenki szokott. Elképzelünk eseményeket, azok végkifejletét, a benne szereplő embereket, a helyszíneket. Lepergett már előtted életed filmje? No, nem arra a bizonyos filmre gondolok, hanem arra, amikor önbizalommal teli, büszkeségtől ragyogó arccal intézed mindennapjaidat. Képzeld el, milyen lenne az életed, ha most is azoknak a képességeknek a birtokában lennél, amik után áhítozol. Nem mások által rád kényszerített dogmák szerint élnéd az életedet, hanem a saját igényeid, a magad által kialakított rendszerben.


Időnként én is elakadok, olyankor felteszem magamnak a kérdést: merre menjek tovább, mit is kellene csinálnom, hogy jól és eredményesen teljen a napom, megoldjam az adott problémát? Elcsendesedve teszem fel a kérdést, elég hozzá egy pillanat, majd végzem tovább a dolgom, és a megoldás egyszer csak elém kerül. A legkülönfélébb formákban jelenik meg, egy telefon, egy e-mail, egy találkozás valakivel, a kezembe kerül egy könyv, amiben ott a válasz.

Magam sem mindig értem meg elsőre, hosszas gyakorlás kell hozzá és igen nagyfokú nyitottság, empátia, érdeklődés más emberek élete iránt, hogy egy idő után egyértelműbb jeleket kapj. A válaszok minősége mindig a kérdés pontosságának megfelelő. Néha csak utalás formájában, néha egy konkrét segítő személyében jelentkezik.
 
Egy példa: szerettem volna megismerkedni valakivel, aki úgy éreztem, fontos része lehet az életemnek. Fogalmam sem volt, hogy mit tehetnék annak érdekében, hogy ez megtörténjen. A „véletlen” sietett a segítségemre, ami nem ritka, ha az embernek pontos elképzelései vannak a céljait illetően. A találkozót sikerült megszervezni, megérzéseim helytállónak bizonyultak, valóban egy hullámhosszon voltunk az illetővel, aki ma már az egyik legjobb barátom. Ha az embernek sikerül értékes barátságokat kötnie, úgy értem minőségi kapcsolatokat kialakítania embertársaival, jelentősen növeli az önbizalmát. Amikor visszagondolok arra az időre, amikor ódzkodtam a társaságtól, elszomorít, hány értékes emberrel nem kerültem emiatt kapcsolatba. Aztán az jut eszembe: sikerült a gyermekkori neveltetésemből és a korai időszak megrázkódtatásaiból fakadó bizonytalanságomat legyűrnöm, megszelídítenem, rögtön jobban érzem magam. A régi és a mai önbizalmam között óriási különbség van.

Sok jó barátot szereztem így, köztük egy olyan hölgy barátságát, akivel ha találkozom, fantasztikus könnyedség tölt el. Olyan, mintha a lenyomatom fordítottja lenne. Gyermekkori emlékeimet ő felnőtt korában élte meg, felnőttkori emlékeimet viszont gyermekkorában. Igen érdekes kapcsolat a miénk. Nagyon szeretjük egymást, amiben csak lehet, segítünk a másiknak. Õ az, aki folyamatosan ráébreszt a fentebb leírtak fontosságára. Az élet nehézségeiről olyan megkapó egyszerűséggel tud beszélni, hogy a közelében tartózkodva az jut az ember eszébe: teljesen mindegy hol élsz, milyenek a körülményeid, mivel foglalkozol, a legfontosabb, hogy merj az emberek szemébe nézni, vállald fel önmagad. Amin tudsz, azon változtass, amin nem, azt fogadd el, képzelj helyette egy jobbat – az pedig eléd fog állni, amikor eljön az ideje. Sok kudarc érte, felnőtt fejjel kellett új életet kezdenie úgy, hogy a gyermeki nem tudtak neki segíteni, mert nagyon messze élnek tőle. Õ nem adta fel, átgondolta helyzetét, a számára legideálisabbnak tűnő utat vetítette maga elé. Minket, barátait tájékoztatott élete alakulásáról, így tudtuk hol kell beavatkozni ahhoz, hogy minden rendben legyen körülötte – ereje, kitartása, önmagába vetett hite mindannyiunk számára erőt ad. Brutálisan rosszul végződött házasságából rendőrségi ügy lett. Õ azonban azt mondta: nekem nem ez a sorsom. Volt egy rossz házasságom, sikerült kilépnem belőle. Semmim nem maradt, csak az életem és a gyerekeim. Újra kell kezdenem, mert tudom, hogy rám is vár még valaki az életben. Igaza lett. Valóban várja valaki minden este haza, egy olyan ember, akire felnézhet, aki támasza és vigasza egyben és odaadó szeretettel foglalkozik vele, érzéseivel.

Éva megtalálta a saját útját. Tanult a hibáiból, kudarcaiból, felállt egy számára méltatlan és elfogadhatatlan helyzetből. Elképzelt magának egy életet, – kitűnő agykontrollos – bevonzotta azt a férfit életébe, aki fizikai megjelenésével, korábban szerzett, magas tiszti fokozatával is erkölcsi támaszt tud nyújtani számára.

Ez az önbizalom nem egyik napról a másikra alakult ki benne, azonban mindig is jellemezte valami meghatározhatatlan optimizmus, amit igyekeztem eltanulni tőle.
Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás