Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Mutasd a weboldalad, megmondom ki vagy! - és jó-e!

Közzétéve: 2017. 07. 17. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 336 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A weboldalad olyan kapukat képes megnyitni előtted, amelyekről korábban nem is álmodtál. Másrészről képes teljes utakat elvágni, melyekre viszont vágynál.

Ma már milliók rendelkeznek internet kapcsolattal és képesek kontaktusba kerülni veled oldaladon keresztül, véleményt alkotni a designról, mondanivalódról, akár akarod, akár nem - mindenki ítélkezni fog.
   
De mit árul el az oldalad stílusa rólad, esetleg a munkádról?

Sokan azt hiszik, hogy személyes üzenetüket mindenki érti, s hasonlóképpen dekódolja is majd. Ez olykor nagy tévedésbe ejthet minket. Legyünk épp olyan kritikusak magunkkal szemben, mint mikor egy teljesen idegen oldalra tévedünk! Keress néhány csendes pillanatot és gondold át, mi az a három jellemző, melyről szeretnéd, ha megfordulna a látogatóid fejében oldalad láttán! Ezután vedd górcső alá a webdesignodat és tanakodj el róla, mi az a három jellemző, melyet valóban látnak majd! Illik hozzád, hivatásodhoz, munkádhoz, cégedhez, vagy személyiségedhez az oldalad?

Akik állandóan online lógnak, számos oldalt láttak már életük során. Némelyik vicces, másik romantikus, valamelyik magabiztos, vagy laza inkább. Izgalmas, vagy meglepő. Az, hogy milyen az oldalad rengeteget mesél rólad. Ez az ún. "nézd és érezd" koncepció, melyet sokszor még gyakorlott webdesignereknek sem sikerül megvalósítani úgy, hogy az valamennyi látogatóban azonos benyomást keltsen.
 


Néhány lépésben kritikusan megállapíthatod, jó összhatást keltesz-e oldaladdal!

Könnyű navigálni és kiigazodni a tartalmak között? A sok menüpont az egyik legjobb módja annak, hogy rengeteg információt benyomjunk egy link alá. A kereső - még, ha idejétmúltan hangzik is -, sokszor az egyetlen iránytű lehet a tengernyi anyag között!

Könnyen olvasható az oldalad? Milyen a betűméreted és formád? Néhányan annyira túlcifrázzák a személyes oldalukat, hogy az teljesen olvashatatlanná válik, és egyenesen elüldözik vele a látogatót. A kerekded formák eleganciát sugallnak, míg a szögletesek inkább szolid, professzionális cégre/személyre utalnak.
               
A színek éppannyira meghatározóak lehetnek az oldaladról hozott ítélet során. Ha pl. az oldaladon ételekről van szó, használj meleg földszíneket, mint a barna, piros, vagy a narancs! A kék és a zöld a biztonsággal hozhatóak összefüggésbe, ezért a nagy nemzetközi cégek kedvenc árnyalatai is egyben!

Egy kritikus vélemény először mindig önmagaddal kezdődik, vagyis próbáld meg magad három szóval jellemezni! Én magamat például

1. kreatívnak
2. különlegesnek
3. praktikusnak

találom? Most próbáld meg ezt megvalósítani az oldaladon is! Melyek azok a részek, melyek máris megegyeznek azzal, amit üzenni akarsz és melyek azok a tartalmak, melyek teljességgel összeférhetetlenek a mondandóddal! Dolgozz rajta és maradj mindig fejlődésben! A design és a tartalom komoly üzlet és egy oldal, mely megfelelő módon tükrözi személyiségedet és céljaidat, lehetővé teszi, hogy az emberek komolyan vegyenek téged és a veled való valamilyen – emberi vagy épp üzleti - kapcsolatot is!
Forrás: Ezoterikus.hu