Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Hétköznapi fekete mágia - mi a véleményem? Ez!

Közzétéve: 2019. 07. 09. Írta: Orbán Andrea Viktória Forrás: Szellemi Mûhely
Értékelés
Ez a cikk 100 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fekete mágia nem csak azt jelenti, hogy szerelmi kötést vagy átkot teszünk valakire, netán valamiféle bűbájjal, varázslattal élünk a másik akaratának megtörésére, befolyásolására. A fekete mágia hétköznapi szinten is jelen van sokunk életében.

Hétköznapi fekete mágia

— hogy felismerjük és gyorsan továbblépjünk


Írta: Orbán Andrea Viktória

Szellemi Műhely


A fekete mágia nem csak azt jelenti, hogy szerelmi kötést vagy átkot teszünk valakire, netán valamiféle bűbájjal, varázslattal élünk a másik akaratának megtörésére, befolyásolására. A fekete mágia hétköznapi szinten is jelen van sokunk életében. Egy módon lehet védekezni, a tudatosítás által, mert a játszma csak addig tud hatni ránk, amíg nem látjuk át: egy jól bevált trükk áldozatai vagyunk. Ezoterikus körökben egyébként is rengeteg ilyenféle játszmával lehet találkozni, ezért aki nem akarja, hogy visszahúzzák, energetikailag leszivattyúzzák, vagy bármi módon lehúzzák lényét, munkáját, életét, az jó, ha tisztában van vele, milyen játékokat űznek egyesek.

Talán gondolhatjátok azt, hogy én ezeket a játszmázókat megvetem, vagy nagyon nehéznek tartom a tőlük való megszabadulást, ezért írok sokat ezekről a helyzetekről. Az az igazság, hogy nagyon nehéznek és hosszúnak tartom az odavezető utat, amíg az ember felismeri, hogy befolyásolják vagy energiát rabolnak tőle, de ha már észrevette a játszmát, akkor egy tollvonással meg lehet mindezt oldani. Aki így bánik velünk, az tükröt tart elénk, amiben megláthatjuk önmagunk torz tükörképét, de ideje felismernünk, hogy ez nem a mi valódi arcunk. Ideje begyógyítani sebeinket, és ha fáj is a szembenézés, ez tényleg elkerülhetetlen a gyógyuláshoz. Ezeket az embereket pedig egyáltalán nem vetem meg, hiszen ők segítenek nekünk rájönni, hogy hol nem vagyunk még erősek, de nem is bánok velük különösebben kesztyűs kézzel, hanem megköszönöm a tanítást és továbblépek. Jöjjenek tehát a tipikus hétköznapi játszmák, melyekre érdemes odafigyelni, hiszen a tudatosodási hullámmal egy időben elindulnak a visszatartó erők is.

1. „Én csak a javadat akarom, ezért hidd el, hogy neked ez a problémád, amivel szembe kell nézned.” „Csak neked akarok jót, azért mondom el a véleményem.” „Úgy látom, nagyon megváltoztál és nem jó úton jársz. Én segítek neked megtalálni a helyes utat.”

Ez a tipikus okostojás energiavámpír, aki jobban tudja, mi a jó neked, és hogy hogyan kellene élned. Õ maga semmit nem tud felmutatni, amivel kivívná az érdeklődésedet, és amiért éppen őrá szeretnél hasonlítani, de azért minden további nélkül rád nyomja az igazát, bár nem kérdezted a véleményét. Kritizál, okoskodik, bemocskolja lényedet. Érezhetsz szédülést, nyomást a gyomor tájékon és hányingert. Lehetsz ingerült, haragos és különös módon mégis egyfajta bénultság lehet úrrá rajtad, ami miatt nem tudsz érdemben védekezni. Ezek mind az energiaelszívás, a hétköznapi fekete mágia gyakorlás jelei, ezért érdemes messzire futni az ilyen embertől. Otthon kérheted Mihály Arkangyalt, hogy vágja el a hozzá fűződő negatív kötelékeket és vedd vissza az energiáidat, melyeket odaadtál neki akaratod ellenére. A legjobb, ha hangosan kimondod: „Most visszaveszek minden energiát, amit odaadtam ennek az embernek!”

2. „A szeretet úgy kívánja, hogy add oda idődet, energiádat egy nemes cél érdekében. Ha nem teszed meg ezt, akkor rossz ember vagy és nem vagy elég spirituális.” „Ha nem gyógyítasz ingyen, ha nem vehetem el az általad írt cikket/verset/elemzést kérés nélkül a saját oldalamra, ha nem adod oda véredet és verejtékedet másoknak a fény nevében, akkor örök kárhozat lesz a részed! Akkor te még nem érted, milyen az egységben létezni, ahol mind egyek vagyunk, és önző módon el akarod különíteni magadat az egységtől! Tudatlan vagy és csak az önző érdekeidnek élsz!”

Nagyon mókás dolog számomra, amikor azok tartják önzőnek azt az embert, aki már felmutatott valamit, aki ad magából valamit, akik nem tettek le még semmit az asztalra és csak elvenni akarnak. Igazi széllel szembe pi… ez. Nagy öngól számukra ez a fajta érvelés. Ezoterikus körökben divat lett elvárni másoktól az ingyenmunkát, ami még a rabszolgaságnál is rosszabb, mert a rabszolga legalább kap ellátást a munkájáért cserébe. Nagyon megmosolyogtatónak tartom, amikor valaki úgy várja el egy gyógyítótól vagy tanítótól, hogy dolgozzon, adjon, energiát fektessen be, hogy ő maga nem kíván cserébe adni semmit. Tehát gond nélkül megteszi, hogy akár az éhhalál veszedelmébe sodorja azt, aki segít neki. Most egy picit kisarkítom ezt, de csak azért, hogy mindenki bele tudjon gondolni. A boltban fizetünk, nem veszünk el ingyen semmit. A tanító, gyógyító pedig dolgozzon ingyen ezek szerint az emberek szerint, vagyis neki nem jár az, ami mondjuk az eladónak vagy a bolttulajdonosnak természetszerűleg kijár a munkájáért cserébe? Senki egy percig ne gondolja, hogy bárkinek is joga lenne elvárni, hogy ingyen adja ezt az áldást: a tanítást vagy a csodálatos gyógyítást. Másik oldalon pedig azt tapasztalom, hogy az emberek szeretik kifejezni hálájukat azért, amit kaptak. Így mindenki elégedett és semmiféle energetikai kötelék nem jön létre. Hiszen ha kaptam, adni kívánok cserébe valamit, ez logikus. Megköszönöm a munkát és a gyógyulást, kifejezem — jelen esetben a pénzzel —, hogy „Köszönöm, sokat jelentett a munkád számomra.” Nincs ebben semmi különös, az a különös, ha valaki a mai tudatossági szinten ingyen vár a másik embertől egy komoly munkát vagy gyógyítást.
 


A másik nagy kedvencem a cikkek elvétele kérés, kérdés nélkül. Sokszor megtörtént velem és más társaimmal, akiknek most nem írom le a nevét, hogy egyesek kérés nélkül átvették az írását, versét, tanulmányát, elemzését a saját oldalukra. Volt, hogy név nélkül, beleírva, átírva dolgokat, kihagyva részeket, ömlesztve, kuszán, rondán vettek át anyagokat. Amikor szóltunk, hogy ez így nem lesz jó, mi voltunk a rosszak, a gonosz emberek, akik önző módon gátolják a fény terjedését. Igaz, hogy az a mi munkánk volt, amiért semmiféle ellentételezést nem vártunk, csak annyit, hogy tartsák azt tiszteletben. Igaz az is, hogy senki meg nem kérdezte, hogy amíg a cikket írtam, mit ettem, honnan volt ruhám és hogyan láttam el a hétköznapi feladataimat? Igaz, hogy senkit nem érdekelt, mi munka van egyetlen közvetítés megírása mögött, a képek gondos kiválogatása mögött, az egész weboldal üzemeltetése mögött. Nem, ők csak fogják és elveszik, odahányva valamiféle ezo oldalra, képek nélkül, szétszabdalva az egész anyagot, megtörve az energiákat. Ugye, kedves Olvasóm, hogy csak az tudja, milyen fontos a saját alkotása az embernek, aki már alkotott valamit? Aki sokat dolgozott valamivel és igazán szívből tárta azt a nyilvánosság elé? Az alkotás a saját gyermekünk, amit megosztunk a közönséggel. De az alkotás mindig az alkotóé, hiszen tőle ered, akin nem lehet átgázolni. Hacsak nem vagyunk tiszteletlenek és nem vesszük semmibe a másik emberi lény idejét, energiáját, munkáját.

Forrás: Szellemi Mûhely