Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Totemállatok IX. - tengeri lények

Közzétéve: 2018. 07. 06. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 133 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Só és víz kettősségének közegében élnek, ahol a víz az energia folyamatos áramlását jelképezi, illetve az érzelmek állandóságát is.

Az állati totemek sokszor spirituális vezetőink is egyben. Ahhoz, hogy megértsük, mit üzennek számunkra, ismernünk kell a természetes környezetükben való viselkedésüket is!

Bálna

A lélegzés és az ének szépségét tanítják neked ezen hatalmas teremtmények, hogy akárcsak ők, hatolj a tudás mélyére és élvezd az életet. Vándorolj bátran a világ különböző tájaira, bárhová mész, megállod a helyed.

Delfin

A gyógyítás szimbóluma, aki sosem feledi játékos énjét. Létéhez azonban elengedhetetlen a lélegzés, melyhez mindig fel kell jönnie a víz felszínére. Speciális kommunikációs csatornája, egyedi képességei komoly túlélési lehetőséget biztosítanak számára.

Polip

A belsőnk megismerésére tanít és arra, hogy nagy erővel is, de tartsuk fenn magunkat a víz felszínén. Ha mélyre kerülünk is, mindig van kiút.

Rája

Az érzékelés nagy mestere, aki szenzoraival messziről érzi a veszélyt. Megjelenése figyelmeztetés lehet a nehézségek feltűnésére!
Forrás: Ezoterikus.hu