Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Amilyen az alakod, legyen olyan a menyasszonyi csokrod!

Közzétéve: 2018. 07. 05. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 228 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szinte minden nő már kislánykora óta álmodozik arról, milyen lesz az esküvője és az esküvői ruhája. Na és a csokor? Ez is alapos megfontolást igényel...

De gyakran megfeledkeznek róla, hogy van egy fontos kiegészítője a ruhának, méghozzá a virágcsokor, amit legalább olyan nehéz kiválasztani, mint a ruhát. Ugyanis nem minden forma és szín illik mindenkihez, figyelembe kell venni a menyasszony egyéniségét, alakját és a ruhája színvilágát is. Ám az sem árt, ha odafigyelünk a csokorban lévő virágok jelentésére is. Most egy kis segítséget nyújtunk, hogy milyen alakhoz, milyen virág illik.
 

Kézi csokrok- törékeny aráknak

Teret hódítottak ezek a kicsiny méretű csokrok, leginkább azért népszerűek, mert könnyen kezelhetőek, ugyanakkor nagyon mutatósak, hiszen üde, friss hatást keltenek. Nem célszerű túl sok virágfajtát használni, akkor inkább szedett-vedetté válhat. Kifejezetten vékony alkatú menyasszonyok igazi gyöngye lehet egy ilyen csöppnyi csokor.
   
Egyszerű csokrok- a joker, amely bármely arához illik

Bármilyen alkatú, és egyéniségű menyasszonyhoz illik az egyszerű, egyféle virágból álló csokor. Gyakran rózsából kötik, ami a szerelem szimbóluma. Ezeknek, a csokroknak a hangulatát többnyire a színátmenet adja. Bármilyen ruhát fel dob, ha figyelünk a harmóniára, ám mégsem vonja el a figyelmet magáról az aráról.
   
Fantázia csokrok- minden extrém hölgynek

A vagány stílusú csajokhoz modern, különleges formájú és összeállítású csokrok illenek leginkább. A hangsúly az egyediségen, de harmonizálnia kell a ruhával, még akkor is ha a ruha is extrém fazonú. Ezekhez, a különleges csokrokhoz általában különleges virágokat és díszeket használnak.
   
Csepp formájú csokor- menyasszonyoknak, akik vékonyabbnak akarnak tűnni

A lefelé keskenyedő, fordított csepp alakú csokrok talán a legmutatósabb darabok. A virágokat lazán, sok zölddel és egyéb díszítő elemekkel kötik egymáshoz. Mivel ez a fajta csokor igen feltűnő, inkább az egyszerűbb és lágy esésű, ám mindenképpen hosszú ruhához javasolt. Kitűnő megoldás ez a kifejezetten alacsony, vagy éppen galamb alakúak számára.
   
Körcsokor- magas menyasszonyoknak

A standard körcsokor jellemzője, hogy hatalmas, dús, a virágfejek szorosan egymáshoz simulnak. Ez a fajta csokor az egyik legősibb fajta virágcsokor, már a középkor idején is ilyet vittek a kezükben az arák. Formája miatt leginkább nyurga, vékonyabb lányoknak javallott. Ügyeljünk arra, hogy a virágok ne vonják el a figyelmet a ruháról.
Forrás: Ezoterikus.hu