Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Totemállatok VIII. - kétéltűek

Közzétéve: 2018. 07. 05. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 228 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Igazán bölcs oktatók, akik arra próbálnak utalni, hogy mindig figyelj a külvilágra, védd meg magad és alkalmazkodj is. A bőrvedlés egyértelműen azt jelzi, hogy képesnek kell lenned levetni magadról a múltat, majd tovább lépni.

Az állati totemek sokszor spirituális vezetőink is egyben. Ahhoz, hogy megértsük, mit üzennek számunkra, ismernünk kell a természetes környezetükben való viselkedésüket is!

Kígyó

Rengeteg kultúrában szerepel, különböző szimbólumként, eltérő jelentésekkel, ugyanakkor a győzelem és az újjászületés általános jelképe is egyben.

Teknős

Igazi nomád lény, aki mindenhová viszi magával a házát és nagyon figyel a külvilág hatásaira, hogy idejében képes legyen védekezni. Ez az állat a sietséget teljesen kizárja életéből.

Gyík

A gyík szereti a gyors és kiszámíthatatlan mozdulatokat, vagyis igen sebes a reakció ideje. Itt az ideje, hogy résen légy!
 


Aligátor

A sárkány egyfajta „más bőrbe bújt” szimbóluma, aki a föld és a víz közti energiákat jelképezi.

Krokodil

Szintén a víz és a föld közti energiák szimbóluma, aki képes két helyen is megélni, ugyanakkor mindig megszerzi, amire szüksége van. Tökéletes vadász.

Béka

A föld és a víz elemet képviselik, képesek két helyen is megélni, szárazon és vízben is boldogulni. Igazi túlélők, akik mindig alkalmazkodnak és nem félnek az újdonságoktól. Egy részük képes valamilyen színváltoztatásra is, így biztosítva maguknak a még nagyobb biztonságot.
Forrás: Ezoterikus.hu