Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Fiú legyen vagy lány? Döntsd el te!

Közzétéve: 2020. 06. 27. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Az asztrológia kiváló eszköz arra, hogy ne csak a fogantatás megfelelő időpontját, de a leendő babánk nemét is befolyásolni tudjuk. A fogantatás időpontja az első, mely befolyásolni tudja a születendő babánk életútját.

 

Ha éppen babát szeretnétek és van egyedi kívánságod azzal kapcsolatban, hogy kislányt, vagy fiúgyermeket várnál, használd ki Holdnaptárunk szerinti iránymutatónkat!

Minden jegyet besorolnak a feminin és a maszkulin kategóriába. A feminin és a maszkulin tulajdonságok egy kicsit olyanok, akár a jin és a jang. Általánosságban elmondható, hogy a jang/maszkulin jegyek igen extrovertáltak és mozgékonyak, míg a jin/feminin jegyek kissé szégyenlősek és introvertáltak.

A Hold az az égitest, mely a leges legközelebb áll a Földhöz, így nem csoda, hogy már évezredek óta úgy tartják, hogy szoros kapcsolatban áll az egészségünkkel és a testünkkel is. A Hold havi ciklusai a fejlődés folyamatát jelzik, mely saját örök változó fejlődésünkre is válaszol. A Holdjegyek minden egyes nap más és más férfi - és női energiával rendelkeznek.


Rendelj személyre szabott fogantatási naptárat itt!Ha a Hold valamely jang jellegű jegyben jár, azt mondják, hogy jó eséllyel születik majd fiú gyermekünk, ha jin jellegű jegyben, akkor inkább lányra számíthatunk.

Mely jegy jin, és melyik jang jellegzetességű?

Jang/maszkulin jellegű jegyek:

Kos
Ikrek
Oroszlán
Mérleg
Nyilas
Vízöntő

Jin/Feminin jellegű jegyek:

Bika
Rák
Szűz
Skorpió
Bak
Halak

Ha tudtad követni a leírást, akkor most már könnyen be tudod határolni a fogantatási pillanataidnak megfelelő dátumokat, - illeszkedve a fiú / lány elképzelésedhez.

Ám, NE feledd, hogy 7 milliárd képlet létezik, így könnyen lehet, hogy a tiéd olyan egyediséget tartalmaz, ami csak egy részletes, személyre szabott elemzéssel derül ki.

Kattints ide, nézd meg a Holdnaptárunkat, és megtudhatod pontosan, épp mely jegyben jár a Hold!

Forrás: Ezoterikus.hu