Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Mit tudnak jobban a nők a férfiaknál?!

Közzétéve: 2018. 06. 12. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 343 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kérdezz meg egy nőt, hogy mi az, amit jobban tud egy pasinál, s azt fogja válaszolni: "mindent"! De vajon csak az elfogódottság szól a hangjából? Bármilyen válasz szülessék erre a kérdésre, sokaknak lesz ellenvetése...

 
Van egyáltalán valami, amit a gyengébbik nem jobban tud? A válasz: igen és most nem csak a gyereknevelésre gondolunk!

Precizitás

A nőknek bizonyítottan jobb a helyesírásuk, mint a férfiaknak, ez annak köszönhető, hogy az agyuk másképpen fejlődik, vagyis mikor a kisiskolások megtanulják formázni a betűket, a lányoknak a felmérések szerint ez sokkal gyorsabban megy. A későbbiekben leginkább csak az a különbség tűnhet fel első látásra az írásképben, hogy a nők írása sokkal szebb és rendezettebb, mint a férfiaké, mivel több idegszál áll összeköttetésben az agyuk két félteke között, mely a precizitásért felelős.

Egészséges táplálkozás, hosszabb élet

Egy Amerikában végzett kutatás szerint a nők életük során sokkal inkább tartják be az egészséges táplálkozás irányelveit, s talán éppen ennek az eredménye az is, hogy hosszabb életre számíthatnak. A kísérlet során többféle ételt pakoltak az asztalra, s míg a férfiak a mirelitpizza és a vörös húsok mellett döntöttek, a nők inkább gyümölcsöket választottak.

Okosabb befektetők, jobb menedzserek

Bár a Wall Street még mindig a pasik klubjának számít, viszont pénzügyekben a nők egyre inkább bizonyítják, hogy igenis nagyszerűen feltalálják magukat. A felmérések szerint a nők befektetései sokkal inkább a hosszútávra és a biztonságra tendálnak, míg a férfiak köztudottan szeretnek hazardírozni. Talán a magyarázat abban keresendő, hogy a nők a jobb hallgatók, könnyebben teremtenek kapcsolatot és képesek a komplexebb problémák megoldására is.

Nem jobb, csak más

Természetesen az imént felsoroltak csupán apróságok az életünket érintő részletek közül, egy összefoglaló az eddig elvégzett kísérletek eredményeiből. Leginkább akkor eredményes a társadalom, ha kihasználjuk a két nem természet adta adottságait, a közös eredmény érdekében a legideálisabb kombinációban igyekszünk a harmonikus együttműködésre!
Forrás: Ezoterikus.hu