Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Totemállatok V. - medvefélék

Közzétéve: 2018. 06. 10. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 345 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A medvék a lassúságra utalnak, illetve az energiáink beosztására is. A belső ébredést is jelképezik, vagyis a választ önmagunkban találjuk meg. A medvék szeretik a mézet, vagyis az élet élvezetére is emlékeztetnek.

Az állati totemek sokszor spirituális vezetőink is egyben. Ahhoz, hogy megértsük, mit üzennek számunkra, ismernünk kell a természetes környezetükben való viselkedésüket is!

Grizzly  medve

A grizzly medve ismert hatalmas, tekintélyt teremtő megjelenéséről, vagyis totemállata arra utal, hogy vállald véleményedet a beszélgetések során és mutasd meg az erődet.

Panda

A pandák egyszerre édesek, ugyanakkor erős állatok is, aki a világ különböző tájegységein a kultúrák találkozását jelképezik, így pl. Kínában a diplomácia jeleként ismertek.
 


Jegesmedve

A jegesmedve félelem- és agressziómentes állat, aki igazán jó vadász és úszó is egyben. Az egyetlen, aki uralkodhat felettük, az az ember. A jegesmedve totem a félelmek legyőzését segíti.

Fekete medve

Igen visszafogott jellemű medve, aki magának él, ugyanakkor kiváló famászó is. Toteme arra utal, hogy akarj többet tanulni és magasabb szintre eljutni.

Koala

Igazi kis kedvenc, aki az anya-gyermek kapcsolatára utal, és ezen összefogás örök létét is jelzi.

 

Forrás: Ezoterikus.hu