Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Totemállatok IV. - háziállatok

Közzétéve: 2018. 06. 08. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 347 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az állatok, melyek nap, mint nap körbevesznek fontos tanításokat adnak át számunkra. Talán éppen azért, mert gyerekkorunktól kezdve kísérik az életünket?

Az állati totemek sokszor spirituális vezetőink is egyben. Ahhoz, hogy megértsük, mit üzennek számunkra, ismernünk kell a természetes környezetükben való viselkedésüket is!

Tehén

A tehén az anyai és tápláló ösztönt jelképezi, ugyanakkor a termékenységet is. A marhával együtt a párt szimbolizálják, vagyis megjelenésükkel a férfi és a nő energiáját jelenítik meg. Mindenképpen az erőfeltételek egyensúlyára hívják fel a figyelmedet.

Bárány

A bárány totemek a vándorló hajlamot fejezik ki, sajnos azonban azt is, hogy képesek letérni az útról. A természetes folyamatokra hívják fel a figyelmet, illetve, hogy érdemes a megszokott tradíciókat nem elvetni, hanem éppen életben tartani.

Tyúk

A tyúk és a kakas a jin-jang egyensúlyát jelképezik, a tojás pedig a termékenységet. A tyúk totem a táplálkozást és az egyértelmű értékeket szimbolizálja.

Disznó

A vagyonnal hozható összefüggésbe, ugyanakkor képes befolyásolni a karrierbeli sikerünket is. A disznó totem megjelenése utal arra, hogy figyelj jobban az értékeidre.

Kacsa

A víz elemmel hozható összefüggésbe. A kacsa igen jó úszó, aki a mély érzelmek egyensúlyát kéri tőled. A kacsák igen családorientáltak és szeretik a páros létet. Egy kacsa totemállat arra figyelmeztet, hogy térj vissza a gyökereidhez és tölts több időt a szeretteiddel.A ló elemet a szél elemmel hozzák összefüggésbe, aki mindig a horizont mentén halad a vad energiát követve.

Liba

Az igazi nagymama szimbólum, mely a tápláló energiát jelképezi és a család fontosságára hívja fel a figyelmet.

Kecske

A kecske híres a nagy étvágyáról, így totemállat formájában a nyitottságra és a nagy étvágyra utal, az ételeket, de az új információkat is illetően.

Pulyka

A hálaadás ünnepének egyik főszereplője, így az áldottságot jelképezi, aki képes igen nehéz körülmények között is életben maradni.

Macska

Az emberek egyik kedvenc lakótársa, akiről úgy tartja a mondás, hogy 9 élete van. A macskatotemmel rendelkező emberek sokszor igen kíváncsiak és kiszámíthatatlanok is egyben. Szeretik a függetlenséget és a kényelmet.
Forrás: Ezoterikus.hu