Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

A 6 legfontosabb amulett - az oroszok hitvilágban

Közzétéve: 2018. 06. 03. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 351 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az a törekvés, hogy megvédjük magunkat a balszerencsétől, betegségtől, rosszakaróktól, hogy elősegítsük a szerelmet, sikert, gazdagságot olyan régi dolog, mint maga az emberiség.

Ezekből, a régi időkből származnak az amulettek, amelyeknek titokzatos és mágikus erőket tulajdonítanak, amelyek a védelmet szolgálják. Azóta az amulettek egész világon igen nagy népszerűségeknek örvendenek. Formájuk igen eltérő lehet, de az erejük nem ezen múlik. Az amulettek alapvetően 4 csoportra osztathatóak a főbb hatáskörük alapján:

- egészség
- férfiasság és termékenység
- szerencse
- szerelem és boldog sors

Kezdetekben, a természetben talált különleges formájú vagy színű tárgyakat használták. Úgy gondolták, hogy ezek az amulettek maguktól is rendelkeznek mágikus képességekkel. A későbbiekben egyre változatosabb formájúak lettek, megjelentek az állatformák, különböző szimbólumok gyűrűkön, pecséteken vagy nyakláncokon.
Tehát az amuletteket a testünkön kell hordani, a legjellemzőbb mégis, hogy nyakba akasztják. De vannak olyanok, melyek a sírokat vagy a házakat védik

Az oroszok szerint ezen hat amulett a legjelentősebb:A gazdagság amulettje A szerencse amulettje
Az élet és tudás amulettje A fájdalom csillapításának amulettje
A szeretet amulettje Védelmező amulett
Forrás: Ezoterikus.hu