Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Mit árulsz el magadról a neten?

Közzétéve: 2018. 05. 31. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 354 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenki, aki valamelyik társasági oldalon szerepel, esetleg blogol, netán létrehoz egy kis üzleti bemutatkozó oldalt, rendelkezik egy rövid bemutatkozóval, egy kis önéletrajz szerűséggel.

 
Ez az az írás és „kép” önmagadról, melytől valaki vagy érdeklődni kezd irántad, vagy rossz esetben épp azt a következtetést vonja le az irományodból, hogy egyáltalán nem érdekfeszítő az oldalad. Egy röviden összehozott kis fogalmazvány lehet nagyon frappáns, vagy rettentő félrecélzott arról, mi érdekel, s mit kívánsz nyújtani azoknak, akik az oldaladra lépnek.

Íme néhány tipp, hogy tudatosan javíts a bemutatkozó anyagodon:

1. Tisztázd azonnal az alapvető tényeket!

Sokan csak a ki/hol/miért kérdéskörre kíváncsiak elsősorban, főleg, ha az oldalon lévő dolgok érdekesnek tűnnek. Ha egyszer tudjuk a részleteket, van türelmünk átrohanni a többi részleten is.

2. Jelöld meg, hogy hol vagy!

Ha sokat vagy úton, akkor is tüntesd el a jelenlegi tartózkodási helyedet! Főleg, ha az oldalad egyben a munkád része is, fontos információ lehet ez azoknak, akik azt gondolják, hogy nem jöhetsz számításba egy-egy üzletkötésre, mert nem a környéken laksz. A pontosság érdekében mindig tüntesd fel a bemutatkozódban ezt a tényt és így nem lesz félreértés egyik olvasódnál sem!

3. Fogalmazz tömören, egyszerűen és lényegre törően!

Az igazságról írj, nem kiszínezett fikciókról! A kreativitás jó dolog, de ne a bemutatkozódban, inkább az oldal stilizálásában és magán az oldalon éld ki ezt a vágyadat!

4. Állj ellent a kísértésnek, hogy az egész életedet elmeséld!

Senkit sem érdekel más egész önéletrajza, főleg nem évszámokkal és iskolákkal, még akkor sem, ha az érdekfeszítő egyébként!

5. Nyugodtan írj egyes szám első személyben!

A saját oldaladon rólad van szó és a bemutatkozód is a saját perspektívádból íródik, így nincs értelme elbeszélő módban megírni!

6. Jó, ha van egy fotód!

Egy jól sikerült kép mindig szimpátiát kelt az emberekben és még érdekesebbé teheti az egész oldaladat! Kerüld azonban a neked humorosnak tűnő fotókat, sem gyerekfotót, sem farsangi kosztümös képet nem akarnak látni a látogatóid!

Bónusz: Ne feledd! Lehetsz humoros, komoly, érdekfeszítő, de minden esetben találd meg a megfelelő stílust önmagadhoz, és ahhoz a témához, amit magadhoz kapcsolsz. Könnyen megeshet, hogy egy viccesnek szánt mondat nem „megy át”, és csak ártasz magadnak. Mivel az átlag emberek nagy többsége elsőre ítél, könnyen elriaszthatsz magadtól olyanokat, akik potenciális barátok, üzleti partnerek lehetnek.
Forrás: Ezoterikus.hu