Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

A boszorkányok titkos világa

Közzétéve: 2020. 05. 16. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Boszorkánynak lenni annyit jelent, mint összeköttetésben állni a természettel. Megtalálni az élet értelmét és az eredetét minden létező dolognak a világon.

 
Boszorkánylét

Boszorkánynak lenni annyit jelent, mint összeköttetésben állni a természettel. Megtalálni az élet értelmét és az eredetét minden létező dolognak a világon. Egy bizonyos pontból nézve az élet igazi misztérium, mely során minden pillanatban tanulunk valami újat.

Boszorkány eszközök

Varázslófű: Mandragóra

A mandragóra minden varázsfű királynője. Az ókorban és a középkorban igen nagy becsben tartották és rendkívüli óvatossággal kezelték. A mandragóra nemcsak mágikus, hanem gyógyító hatással is rendelkezik. Hihetetlen erős gyógyító hatását akár a kezünkben tartva is érezzük, mivel annyira erőteljes összetevőkkel bír, hogy olykor mérgezőnek is titulálják. A mandragóra segítségével korábban operáltak is, mivel erősen narkotizáló hatású. Megtermékenyítő hatása is ismert, mely által népszerűsége idővel csak nőtt.

6. érzék

Ha abból indulunk ki, hogy mindenki rendelkezik rejtett természetfeletti képességekkel, akkor nem is olyan nehéz elképzelni, hogy egyes emberekben ezen érzékek különösen erősen vannak jelen. A természetfeletti képességekhez sorolhatóak az olyan érzékek is, mit pl. az empátia, a telepátia vagy akár a megérzés is.
 


Mágia oltár

Az oltár úgymond a boszorkány munkahelye. Itt merül magába, kerül összeköttetésbe a léttel és hajtja végre a rituálékat is. Mivel ezek a folyamatok a boszorkány számára nagy fontossággal bírnak, ezért az oltár mindig úgy van berendezve, hogy jól érezze magát ott. Részei: kés, varázsvessző, kehely, kristálygömb, boszorkányseprű, csengő, serleg.

Miért éppen boszorkány, vagyis mit jelent boszorkánynak lenni?

Boszorkánynak lenni elsősorban egyfajta életérzést jelent, vagyis hogy az embert érdeklik a gyógyfüvek, a krémkészítés és egyáltalán minden ajándék, ami a természet által adatott.
Ismer néhány ezoterikus technikát, mint pl. tud tarot kártyából jósolni, vagy szemből, akár ásványokból jövőt olvasni. Bár meg kell hagyni, hogy a boszorkány mindig elsősorban érez és csupán akkor nyúl eszközökhöz, hogyha nem biztos abban, amit lát.

Az élet rejtélye

A boszorkányok gyakorta kutatják az élet titkát és megpróbálják úgy alakítani a mindennapjaikat, hogy jól érezzék magukat. A boszorkányok sajátos világlátással rendelkeznek. A világképük igen flexibilis és kalandos. Számukra léteznek az olyan fogalmak, melyek másoknak csak a mesében, mint pl. a tündérek országa és más paralel világok is. Előfordulhat, hogy érzik a kapukat más világokhoz. Nem meglepő az sem, ha a föld forgó mozgását érzékelik. Ez egy igen különleges érzés, de tudni kell, hogy igen nagy koncentrációt igényel és akkor is csak ritkán tapasztalható. A boszorkányok nem feltétlenül alkalmaznak rituálékat. Lehet, hogy csak a gondolatok erejével foglalatoskodnak. Folyton megfigyelik a világot, hogy minden gondolatot és érzést magukba szíva felismerjék a másik lelkiállapotát egy adott pillanatban. A varázslás számukra is igazi művészetet jelent, mivel ha nem teljesen sikerül a varázslat, akkor a kívánság, még ha teljesül is, de a legfontosabb tényezői hiányozni fognak.

Boszorkányok a világ minden tájáról

A boszorkányt nevezhetjük más néven a természet papnőjének is. Ez az a tulajdonság, ami valamennyi boszorkányt összeköt egymással, bárhol éljenek is. Ma már rengeteg válfaja és csoportja létezik a boszorkányoknak. Vannak olyan csoportosulások, melyek egymás erejét felhasználva "fekete mágiaként" megnevezett rituálékat űznek, amitől jobb, ha az ember távol tartja magát, ha nem ismeri teljesen a mágia minden napos- és árnyoldalát. A legnagyobb csoport, a "Wicca", aki pogányságot űz.
"A "Wicca egy vallás, mely a hősök világából származik, a világ legősibb vallása. Szimbolikánkban a Föld az Anya, az Ég pedig az Apa. Ez egy földorientált vallás, mely az ökológiai ötletekkel összekapcsolódva létezik, de nem uralkodni vágyik a Földön. Mind részei vagyunk a nagy egésznek. Az emberek felelősséggel tartoznak a cselekedeteikért, ahogyan a földet, a növényeket, az állatokat, sőt akár a kavicsokat kezelik."

Szerelmi mágia

A szerelmi mágia nagyon veszélyes, hisz akit érint, annak lehet átok is. Ez is egyfajta erőszak, ha valakit tudatosan magunkhoz akarunk kötni érzelmileg.
Más a helyzet, ha valaki az esélyeit akarja javítani a mágia által, vagyis csak azt az eredményt célozzuk meg, hogy még csábítóbbnak tűnjünk a másik szemében.
A kívánságoknak 3 fajtája van:
ha attraktívabbnak szeretnék tűnni valaki szemében
ha valaki konkrét embert szeretnénk, ha belénk szeretne
illetve, ha egy meglévő kapcsolatot akarunk javítani vagy megmenteni.
Forrás: Ezoterikus.hu