Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

A boszorkányok 4 legtitkosabb varázsnövénye!

Közzétéve: 2019. 05. 14. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 101 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legtöbb tipikus boszorkány növény a burgonya- és csucsorfélék családjába tartozik. Ide tartozik a nadragulya, a maszlag és az olyan egyszerű zöldségek is, mint a burgonya és a paradicsom.

 
A bennük lévő alkaloidok igen erősen hallucinogén hatással bírnak, vagyis használójuk beszámíthatatlanná válik.
Vigyázat!!! Ezek a növények mind mérgezőek, hatásuk igen erőteljes, nem ajánlott kipróbálásra, a leírás szigorúan tudományos jellegű!

Nadragulya

Régóta használatos a nők körében. Korábban a szembe csepegtetve növelték vele a pupillák méretét, így fokozva a vonzó megjelenés varázsát. Nagyobb mértékben fogyasztva látászavart okoz, illetve az illető elveszíti a realitásérzékét. A mérgezett ember mély álomba zuhan és a gyümölcs által kifejtett hatás során megbénul a légzése, majd leáll.

Maszlag

A világ minden részén szent növényként tisztelik. Hatása hasonló a nadragulyáéhoz, de van néhány különleges tulajdonsága is, mint pl. az is, hogy a gyomrot is tökéletesen kiszárítja, illetve szívritmuszavart idéz elő.
 


Varázslófű

A mondás úgy tartja, hogy a delphoi jós a jóslatait a varázslófű hatása alatt mondta ki. Jóval kevesebb mennyiségben tartalmaz alkaloidot, mint az imént említett társai, viszont ugyanúgy bénultságot okoz, épp ezért nyugtatóként és fájdalomcsillapítóként is ismert.

Mandragóra

A mandragóra minden varázsfű királynője. Az ókorban és a középkorban igen nagy becsben tartották és rendkívüli óvatossággal kezelték. A mandragóra nemcsak mágikus, hanem gyógyító hatással is rendelkezik. Hihetetlen erős gyógyító hatását akár a kezünkben tartva is érezzük, mivel annyira erőteljes összetevőkkel bír, hogy olykor mérgezőnek is titulálják. A mandragóra segítségével korábban operáltak is, mivel erősen narkotizáló hatású. Megtermékenyítő hatása is ismert, mely által népszerűsége idővel csak nőtt.
Forrás: Ezoterikus.hu