Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Totemállatok III. - hideg égöviek

Közzétéve: 2018. 05. 09. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 255 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az állati totemek sokszor spirituális vezetőink is egyben. Ahhoz, hogy megértsük, mit üzennek számunkra, ismernünk kell a természetes környezetükben való viselkedésüket is!

 

Hideg égövi állatok

Minden jeges állat igazi túlélő, amely képes boldogulni akár a jég hátán is. A hideg égöv alatt élő egyedek az alkalmazkodást tanítják nekünk.

Rozmár

Sokrétű személyiség, tele van titkokkal. Kétéltű, vagyis vízen és szárazon is megél. Igen jó úszó, aki képes az óceán mélyére is lemerülni. Szereti a csoportos létet.

Jegesmedve

A jegesmedve félelem- és agressziómentes állat, aki igazán jó vadász és úszó is egyben. Az egyetlen, aki uralkodhat rajta, az az ember. A jegesmedve totem a félelmek legyőzését segíti.

Pingvin

A pingvinek szintén igazi úszófenoménnak számítanak, akik játékosságra és élet élvezetre tanítanak. A pingvin totem a fizikai- és spirituális kapcsolat összeköttetését jelenti.Farkas

A farkas igen jó kommunikátor, aki függ a többiek védelmétől. A farkasok nagyon összetartóak, legyen szó a csapat vagy az egyén védelméről, az étel megszerzéséről vagy a kicsinyek felneveléséről. Totemállatként a család utáni vágyat fejezik ki, illetve a kötelékek szorosabbra fűződését is.

Rénszarvas

Igazán családorientált állat, mely tehetséges kommunikátor és nagyszerű szociális egyéniség. A totem a született vezetői hajlamra utal és segít, hogy megtaláld az utad új lehetőségek felé. Megtanít az "egy mindenkiért, mindenki egyért" elvére is.

Fóka

A fóka imád enni, de ha kell, hát nélkülözik. A fóka toteme arra emlékeztet, hogy te is képes vagy akárhogy is, de előre haladni, - akármilyen mostohák legyenek a körülmények!

Forrás: Ezoterikus.hu