Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Imádkozz az ellenségedért!

Közzétéve: 2018. 04. 17. Írta: forrás: Medipress
Értékelés

Friss kutatások szerint, ha valakit inzultus ér egy idegen ember részéről, kevésbé fog dühösen és agresszívan reagálni, ha előtte megáll egy pillanatra és imádkozik a másikért...

 
Brad Bushman, a tanulmány egyik szerzője, - aki az Ohio Egyetem kommunikáció és pszichológia tanszékének professzora - arról számolt be, hogy az imádság kedvező hatása a vizsgált esetekben nem valamiféle isteni közbeavatkozás eredménye volt, hanem annak, hogy megváltozott az illető hozzáállása a helyzethez. A megkérdezett alanyok nem is feltétlenül voltak templomba járók vagy vallásosak, az imádság világnézettől függetlenül nyugtatóan hatott rájuk.

Bushman mellett még Ryan Bremner a Michigan Egyetemről és Sander Koole az Amsterdam Egyetemről vettek részt a tanulmány elkészítésében, vizsgálatuk eredményei a Personality and Social Psychology Bulletin című online folyóiratban jelentek meg.
 


A tanulmány három különböző kísérletre épült. Az első kettőben nem volt kitétel, hogy keresztények legyenek az alanyok, a harmadikban azonban, amelyet egy holland egyetemen végeztek, kifejezetten keresztényeken végezték el a kísérletet. Noha mindhárom kísérlet során máshogy közelítették meg a kérdést, minden esetben ugyanaz az eredmény született: a másikért való imádkozás lenyugtatta az alanyokat, akik így sokkal higgadtabban tudtak reagálni az őket ért durva viselkedésre.
 
Próbáld ki! Ha valamivel, hát ezzel biztos nem veszítesz semmit!