Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Döbbenetes dolgokat árulnak el az arcvonások!

Közzétéve: 2021. 02. 10. Írta: Elixír magazin Forrás: Freespirit.hu
Értékelés
Ez a cikk 24 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még a felületes szemlélőnek is sokat elárul egy arckifejezés, egy tekintet - az érzelmek kifejezése mellett a sorsunkról is mesél!

 

Ennek alapján állapíthatjuk meg, ha gondterhelt valaki, lógatja vagy éppen fenn hordja az orrát, titokzatos vagy szomorú. Az arcból tehát lehet olvasni. De nemcsak a pillanatnyi hangulat, közérzet, életérzés ül ki az arcunkra, hanem a sorsunkat is a vonásainkon viseljük.

 

1. A sors

 

A halántékról olvasható le, milyen sors adatott meg nekünk. A szakirodalom szerint az ideális halánték nem horpad be, nem látszanak rajta az erek, és nem nőtt be hajjal. Az ilyen halánték szeretetteljes családot, boldog gyermekkort és sikereket jelez. Ha azonban a halánték behorpadt, és haj borítja, akkor az illetőnek viharos az érzelmi élete. A kidagadó halánték megoldatlan problémákat jelez, amelyek gyermek- vagy ifjúkorából származnak.

 

2. A szülők

 

A halánték fölött található az a pont, amely a szülőkre utal, és arról is árulkodik, hogy mit hoztunk magukkal örökségül. Örököltünk-e szüleinktől valamilyen tehetséget, ambíciót, vágyakat. Ha a halánték fölötti rész erőteljesen kiemelkedik, feltehetően nem volt felhőtlenül boldog gyerekkorunk, több szeretetre, törődésre lett volna szükségünk. Ha viszont ez a terület sima, nem emelkedik ki a halánték síkjából, akkor a szülők kellő gondossággal egyengették útjainkat, és később a pályánkon is segítettek.

 

3. A barátok

 

Ahol a haj a homlokon megjelenik, az a barátság vonala, megmutatja, könnyen barátkozunk-e, és hűségesek vagy hűtlenek vagyunk-e a barátságban. Ha ez a vonal nem törik meg, hanem szépen ívelt, akkor mindig lesznek barátaink, és a barátságokat életünk végéig ápoljuk. Nincs azonban igazi jó barátja annak, akinél ez a vonal V-alakban megtörik. Ha mégis akad barátja, akkor sok áldozatot kell hoznia azért, hogy a kapcsolatot hosszabb ideig fenntartsa.

 

4. Szerelem

 

Csupán 2-3 mm széles a szerelem vonala, amely a szem alatt a szemzugtól egészen a hajas fejbőrig húzódik. Ha ez rózsaszínű és csillogó, az biztos jele annak, hogy az illető sok-sok szeretetet, gyengédséget tud adni, és érzelmei évtizedek múlva sem hűlnek ki. Ha viszont már fiatal korban ráncok keresztezik ezt a vonalat, minden ránc a szerelmi életben törést, egy-egy szakítást jelez. Azoknak a nőknek, akiknél a szerelemvonal kékesen csillog, a gyermekáldással kapcsolatos gondjaik lesznek.

 

5. Pénz, gazdagság

 

Nem véletlenül mondják a gazdag emberekről, hogy jó orruk van a pénzhez, vagy megérzik a pénz szagát, hiszen valóban az orr jelzi az anyagiakhoz való viszonyunkat. A széles, húsos orr biztos jele annak, hogy a viselőjének mindig lesz mit a tejbe aprítania. A hosszú orr és az erőteljes orrcimpák ugyancsak gazdagságra utalnak. A hajlott orr, esetleg anyajegy az orron viszont az anyagi veszteségeket jelzi, a viselője jobban teszi, ha pénzügyeinek intézését másra bízza.

 

6. Karrier

 

A homlok közepén helyezkedik el a karrierzóna, ami legjobban profilból figyelhető meg. Amennyiben ez a terület belesimul a homlokba, akkor fiatal korban is elérhetünk karriert. Ha viszont boltozatos, kiemelkedik a homlok síkjából, akkor az élet második felében lehet karrierre számítani, de mindenért keményen meg kell dolgozni. Akinél ez a terület beesett, horpadt, akkor az illető kötelességtudó, megbízható alkalmazott, de vezetőpozícióra nem igazán alkalmas, és nem is vágyik rá.

 

 

 

7. Az élet

 

Az élet minőségéről árulkodik a két szemöldök közötti terület. Ha ez sima és puha tapintású, akkor életünk során nem lesznek igazán komoly gondjaink, nem kell sorscsapásoktól tartanunk. Nem ismerjük meg a poklot, de a mennyországot sem. Amennyiben az életzóna kicsi, csontos, akkor az illetőnek nehéz gyerekkora volt, és nehezen viseli a hullámvasúthoz hasonló életutat, vagyis azt, hogy egyszer fent, máskor lent. Akinek a két szemöldöke összenőtt, rendkívül érzékeny, és nehezen felejt. Az igazán mély barázdák azt jelzik, hogy viselőjének keményen kell dolgoznia, semmit sem kap ajándékba.

 

8. Egészség

 

A szemzugból indul az egészség vonala, és az orron át a másik szemzugig vezet. Akinek ez a vonal hosszú, annak immunrendszere megfelelően működik, és kellő energiatartalékokkal rendelkezik. A túl rövid egészségvonal viszont a fertőzések veszélyét, a gyors lefolyású lázas betegségeket jelzi. Ha ezt a területet ránc keresztezi, az műtéti beavatkozásra, az orrgyökön található szőrszálak depresszióra való hajlamra utalnak. Minél erőteljesebben ez a terület, annál jobb egészségnek örvendünk.

Forrás: Freespirit.hu