Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Amilyen a szín, olyan a vallás!

Közzétéve: 2020. 02. 04. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 24 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Milyen szerepük van a színeknek a vallásokban és a különböző kultúrákban? Van-e egyáltalán bármilyen szerepük? Van bizony, s néha egészen eltérő...

 
A vallási gyülekezetek körében igen fontos szerepet játszik a színek szimbolikus ereje. Ugyanezen színeknek az emberekre gyakorolt hatása szintén kulcsfontosságú. Míg az evangélikus templom kevesebb hangsúlyt helyez a színdekorációra és egyáltalán a drága cirádákra, addig a katolikus és az ortodox templom szinte dúskál a falfreskókban, festett ablaküvegekben, melyek igen ragyogó, gyakorta luxus külcsínnel bűvölik el a látogatót.

A legjelentősebb színek, melyek a világ legkülönbözőbb vallási kultúráiban szerepet kapnak: lila, kék, zöld, sárga, piros, fehér, narancs, fekete, barna.

Válaszd ki azt a színt a legördülő menüből, mely érdekel, s ismerd meg jobban!
.
.
.

.
.
.
.

Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás