Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Valentin-napi virágok - van szabály?

Közzétéve: 2019. 02. 03. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 16 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Képzeld csak el a Valentin-napot virágok nélkül! Elképzelhetetlenül hangzik, ugye? A Valentin-nap és a virágok olyan elválaszthatatlanok, akárcsak egy érem két oldala.

 
Ha esetleg mégis túlnőne rajtad a nagy választék, segítünk, hogy megtaláld a megfelelő virágot és színt kedvesed, vagy akár szeretted számára! Virágot adni és kapni mindig nagy öröm, élvezd hát ki minden cseppjét a meglepetésnek!

Tippek a megfelelő virág kiválasztásához

Alapvető szabály, hogy nincs szabály! Ma már a nők is küldhetnek férfiaknak virágot, vagy akár öltöztethetnek egy egész lakást virágkoszorúba! Azonban néhány irányelv mégiscsak segít eligazodni a virágok tengerében!

Virág szerelmünknek: A szerelmed és a lelkitársad számára szánt virág színe akkor tökéletes, ha vörös! A vörös rózsák a szerelmet szimbolizálják és egy hosszú kapcsolat reményét is. Ha szerelmed igen friss, ajándékozz inkább rózsaszín virágot mely a boldogságot és az életélvezetet jelképezi! Kombinálhatsz egymással vörös és rózsaszín rózsákat is, vagy küldhetsz akár fehér csokrot is, mely a szerelmed tiszta szándékát jelképezi!

Virág anyukánknak, vagy lányunknak: Számodra a Valentin-nap nem csak a szerelmesek ünnepe? Nosza válassz néhány kedves virágot, - de nem rózsát! Inkább a tulipán, a gerbera, vagy akár a liliom jöjjön szóba! Ha ragaszkodsz a rózsához, dönts a narancs, sárga, vagy akár a kék szín mellett, de, ha lehet kerüld a vöröset és a rózsaszínt is!

Virágok férfiaknak: Természetesen egyenjogúság uralkodik férfi és nő között, viszont február 14-én mégis az utolsó, mely eszünkbe jut, az, hogy virágot küldjünk a pasinknak! Válassz valamilyen trendi, vagy egzotikus virágot, mely azért mégsem olyan egyértelmű, mint a rózsa!

Tedd a virágcsokrot egyedivé néhány vicces, vagy akár érzelmes üzenőkártyával, vagy akár készíttethetsz személyre szóló kiegészítőket is, mint pl. focilabdával, vagy akár egy magassarkú kis cipellővel!
Forrás: Ezoterikus.hu