Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Átok, rontás, megszállottság?

Közzétéve: 2020. 03. 22. Írta: Elixír magazin Forrás: Freespirit.hu
Értékelés

Előfordult veled is, hogy úgy érezted, szinte semmi sem sikerül? Lehet ez véletlen, de vannak, akik a balszerencsét átoknak, rontásnak, fekete mágiának vélik. Mi az igazság?

 
Mindenkivel előfordulhat, hogy úgy érzi, semmi sem sikerül, sorozatban érik a kellemetlenségek, indokolatlanul elutasítják, megharagszanak rá, sérelmeket szenved el, és nem tudja, miért. Van, aki azt mondja, véletlen, mások azt keresik, mit rontottak el, néhányan kedvezőtlen bolygóállásokra gyanakszanak, de sokan vélik az ilyesmit átoknak, rontásnak, fekete mágusok, boszorkányok vagy elhalt lelkek ármánykodásának. Érezhetően évről évre többen. Mi az igazság?

Ebben nyilvánvalóan nagy részük van a mágia, jóslás, a rontáslevétel gombamód szaporodó művelőinek, akiknek biztos megélhetési forrás az ilyesmi megszüntetése. Az árfolyam akár több százezer forint is lehet, aminek fejében leveszik a rontást, oldják az átkot, elküldik a megszálló szellemeket. A kellemetlenségek lehet, hogy megszűnnek, de lehet, hogy nem. Mielőtt azonban pálcát törnénk felettük, érdemes alaposabban megnézni, mi is történik ilyenkor, és mit lehet tenni ellene.

Alanyai és nem tárgyai vagyunk az életünknek

 

A legelső kérdés, hogy mennyire tudunk felelősséget vállalni magunkért. Mindennek, ami történik velünk, beláthatóan, vagy nem felismerhetően, de oka van, és minden, amit teszünk, gondolunk vagy mondunk, oka lehet elkövetkező dolgoknak. A keletiek ezt oksági láncolatnak nevezik. Éppen ezért teljességgel kizárt, hogy akivel sorozatban történnek kellemetlenségek, semmiről se tehetne! Legfeljebb nem tudja, vagy nem akarja azt belátni. Sajnos a felelősség nem vállalása, a kibúvás, a másra hárítás olyannyira uralja az életünket, olyannyira jelen van a mindennapjainkban, hogy lépten-nyomon azon kapjuk magunkat, mi is ezt tesszük. És még jó, ha felismerjük! Alapvetően azt kellene belátnunk, hogy ami velünk történik, abban többé-kevésbé mi is benne vagyunk, alanyai, nem pedig tárgyai vagyunk az életünknek.

Ha valaki úgy érzi, megátkozták, rontást tettek rá, fel kell tennie magában a kérdést, hogy mégis kinek állhat ez az érdekében? Kit bántott(unk) meg, kik haragudhatnak rá(nk), és miért? A válasz gyakran az, hogy nincs ilyen, nincsenek haragosok, ellenségek, és senkinek sem ártott(unk), bizonyára valaki "csak úgy" csinálja. Ez persze felettébb valószínűtlen! Megkérdezhetjük azt is, hogy mégis kinek lehet ő olyan fontos, hogy a teljes napját az ő befolyásolásával, "mágiázásával" töltse? Válasz többnyire nincs, és józan ésszel nem is lehet.

Veszélyes "játék"?

 

Mindezzel nem azt akarjuk mondani, hogy minden ilyen történés eleve kitaláció, csak azt, hogy a képzelgés sokkal gyakoribb. Lényegüket tekintve ezek lehetnek létező, megtörténő energia ráhatások, ahol szinte minden lehetséges. Ahogyan lehet imával, energiaküldéssel, telepátiával segíteni, gyógyítani, ugyanígy ártani is, negatív irányban befolyásolni valakinek a tudatát vagy energiarendszerét. Egyre-másra jelennek meg könyvek az ilyen praktikákról. Szerencsére, aki csak technikát, könnyen követhető receptet lát bennük, annak nemigen sikerülnek, de ha valaki erős koncentrációval rendelkezik, és elegendő energiát tud belevinni, annak a kezében akár működhetnek is. Egyes látók képesek az ilyet észlelni, azt is láthatják, kitől eredhetnek ilyen hatások, és képesek "elvágni", megszüntetni az ilyen energetikai befolyásoltságot. A módszereik sokfélék és egyéniek lehetnek.

Más kérdés, hogy aki mások életét rossz irányba akarja befolyásolni, ezzel milyen felelősséget, karmát vesz magára. Vannak, akik képesek ilyen hatások előidézésére, de nyilván sokkal kevesebben, mint akik meg vannak győződve, hogy azért nem sikerülnek a dolgaik, mert fekete mágia áldozatai lettek. Akármi is a magyarázat, egy ténylegesen létező lelki és energetikai teherről van szó.

Nagy ellenség a félelem, amely bármikor megteremtheti azt, amitől félünk, és képes lebontani az elért eredményt. Félelem nélkülivé pedig a hit, az a belső bizonyosság tehet, hogy ameddig a helyes úton járunk, addig mintegy védelem alatt állunk, és semmilyen negatív befolyásolásnak nem vagyunk kitéve. Az ilyen emberről minden negatív energia, ráhatás lepattan! Minden tanult elhárító védelmi módszer csak ezzel együtt hatásos, de ez az erő és a magabiztosság nem sok emberben van meg.

Forrás: Freespirit.hu