Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

8 tipp az esküvőd megtervezéséhez

Közzétéve: 2017. 12. 29. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 347 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy esküvő megtervezése nem könnyű feladat, ezért fontos, hogy a részletekre is ügyelj és minden tervezést már jó előre elkezdj! És ne feledd, nem egyedül döntesz!

8 javaslat, hogyan kezd el a szervezkedést:

1. Tűzd ki a dátumot!

Az esküvő egyik legfontosabb része maga a dátum, melynek kiválasztása során légy tekintettel a családod és a barátaid lehetőségeire is!
 
 

2. A pénzügyek

Tudd, hogy mennyit tudsz költeni a nagy napra, és ennek megfelelően találd ki a további részleteket!

3. A hely

A hely kiválasztásában döntő az évszak, a dátum és persze a büdzséd is. Ha mindenképpen ragaszkodsz egy bizonyos helyhez, de az ára igen borsos, kérdezd meg, hogy milyen esetben adnak esetleg engedményt, vagy milyen programokról lehet lemondani a költségcsökkentés végett!

4. Az esküvő nagysága

Először is a pároddal kell tisztáznod, hogy milyen esküvőre vágytok: kettesben romantikázva, vagy legyen ott az egész pereputty! Ha ketten kétfélét akartok, kompromisszumot kell kötnötök, különben könnyen megeshet, hogy az eltérő elképzelések konfliktushoz vezetnek.

5. Fotós/Videós

Persze, a család is biztosan fotóz majd, de nem biztos, hogy lesz köztük egy is, mely alkalmas rá, hogy kitedd a falra utólag! Válassz olyat, akinek a referenciafotói megfelelnek az elképzeléseidnek!

6. A torta

Ne felejtsd el az esküvői torta megrendelését! Először vegyetek kóstolót néhány típusból, és utána beszéljétek meg a cukrászdával a konkrét díszítést is!
 

Milyen esküvői torta illik hozzád? Ha idekattintasz, megtudod!


7. A meghívók megrendelése

Ha szeretnél kreatív lenni, akkor rendelj saját magad tervezte meghívókat, akár fényképpel is lásd el őket!

8. Az esküvői dekoráció

A torta, a ruhád, az évszak és a berendezés legyen összhangban egymással, akárcsak az esküvői csokrod és a nyoszolyólányok antréja is! Nézd meg jó előre, hogyan dolgozik a virágkötő, készíttess vele próbacsokrot, csak azután dönts!
Forrás: Ezoterikus.hu