Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Szilveszter lényege az új célok kitűzése?

Közzétéve: 2020. 12. 29. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 21 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Célokat kell magunk elé tűznünk? Hol látod magad 5 év múlva? A szilveszter és az újév nemcsak az új dolgok kezdetét, hanem a régiek elengedését is jelentik...

 
„Mindjárt éjfél és ebben az évben sem értem el semmit.” Még 5 perc és új évet köszöntünk. Most már ugye mindegy, be is vallhatom akár az igazságot, bármennyire is fáj: ha nem is értem el semmit, egy valamit tettem: vártam.

Tulajdonképpen mindig is vártam, mégpedig a megfelelő időpontra. Az erőre és bátorságra, hogy megtegyem. A szünetre, az új biciklire, a válásra. Ebben a pillanatban is várok, csak épp most másra. Arra, hogy minden másképp lesz. Pedig tudom, hogy ezt a lépést nekem kell megtennem. Azzal, hogy végre abbahagyom a várást és lépek.

Már maga az ünneplés is sokat elmond rólam. Van-e tervem, esetleg már hónapok óta készülök a nagy napra, vagy esetleg csak az utolsó pillanatban esem be valahová, hogy nehogy már én maradjak egyedül otthon. A szilveszter igazából nem is nagy dolog, gondolom aztán magamban hazafelé. Mivelhogy nem történt velem semmi eget rengető és végül is holnap sem fog. Az, hogy mikor kezdek új életet, csak rajtam múlik, nem ezen a bizonyos napon.

Tele vannak a könyvesboltok és a bestseller listák az önsegítő- karrier- és pszicho-halandzsás könyvekkel és miért? Mert sokan attól várják a tanácsot. Elolvassák és várják a csodát, merthogy az összes könyv erről szól: neked is sikerülhet!

Nem teszel meg valamit, mert: nem ismered a nyelvet, szereted a biztonságot, félsz az új helyzetektől, ragaszkodsz a barátaidhoz, szüleidhez. Először is, nyelveket igen gyorsan meg lehet tanulni, csak el kellene végre kezdeni. Szereted a biztonságot, de tudod jól, hogy te magad hívod ki a nem biztonságos helyzeteket és az ellentettjét is bárhol meg tudod teremteni. Félsz az új helyzetektől, mert nem akarod magad jobban megterhelni, mint eddig, holott akár még rá is jöhetsz, hogy valami sokkal jobban tetszik, mint az, amit most csinálsz. A ragaszkodás a szeretteidhez szép dolog, ha valóban boldoggá tesz téged, mert ha nem, akkor ők is érzik majd, hogy elégedetlen vagy.

Sok szilveszteri és más napokon történő fogadalmakban gazdag újévet mindenkinek!
Forrás: Ezoterikus.hu