Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Tagolódás, szimmetria, - lelked mutatója!

Közzétéve: 2018. 08. 10. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 311 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gratulálunk mindenkinek, aki a 4. résznél is velünk tart. Lássuk hát a további kritériumokat! Mit árul el a testtartás? A szimmetria? No és a tagolódás?

A testtartás

Írás közben a testtartásunk is változik. A jobbkezesek balra, míg a balkezesek jobbra dőlnek. Ez az agyban lévő idegközpontok kereszteződését mutatja. Azért szenvedélyességből sincs hiány, ha az író belelendül a fogalmazásba és szinte együtt mozog a tollával.

Az írás tagolódása

Az íráskép felső része az író gondolatait mutatja, mik a vágyai, mire büszke, mit képzel el. Az alsóbb zónák leginkább a tudatalatti gondolatokra utalnak. Az írás középső területe pedig a mindennapi rutin képe. Minden tükröződik rajta, a személy szociális kapcsolatai, ideáljai. Vagyis nem ajánlott elveszteni a lelkesedésünket a lap alja felé közeledve. A szép írás az utolsó pontig tetszetős.
 


A szimmetria

A szimmetria az író kiegyensúlyozottságát tükrözi. Azért ez elég ritka, hacsak nem vonalas füzetbe ír az illető. Mindazonáltal az alsóbb sorok kiemelkedése egy igen intelligens és ambiciózus emberről tanúskodnak, aki azért megőrizte infantilis énjét is. A középső sorok eltérése egy emocionális embert takar, aki gyakorta kifejezést ad érzelmeinek. Az alsóbb soroknak való nagyobb jelentőségtulajdonítás egy kissé pénzorientált emberről mesélnek. Ki-ki döntse el, hogy melyik válasz a legszimpatikusabb. Személy szerint az összes tulajdonság keverékét preferálnám.

Az olvashatóság

A leghasznosabb tulajdonsága egy írásnak. Bár az is igaz, ha egy írás kevésbé olvasható, még kisilabizálhatunk valamit a grafológia segítségével. Azért csak óvatosan az elhamarkodott ítéletekkel, lehet, hogy valami nagyon szép levelet kaptunk, csak nem éppen megfelelő formában. Igazán olvasható írással a jó tanárok és szónokok rendelkeznek. Kevésbé olvasható írással pedig a III. évezredben egyre többen, hisz a számítógép használata átvette a stafétát a kézírástól, így ne csodálkozzunk azon, ha jegyzetelnénk... de alig bírjuk visszaolvasni....
Forrás: Ezoterikus.hu