Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Érzékeny vagy rideg? 4 tipp, hogy megtudd!

Közzétéve: 2018. 07. 25. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 55 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gondoltad volna, hogy írása megmutatja? Folytatjuk a kezdő grafológia iskolát. Várunk minden érdeklődőt, akinél a kiszemelt átment az első rostán...

...és még mindig kíváncsiak rá, hogy mit árul el kézírása személyiségéről.

A margó szélessége

A széles baloldali margó a félénk vagy a büszke íróról is tanúskodhat. Az igazán maximalisták egyaránt figyelik mindkét margó szélességet, hogy azok egyforma nagyságúak legyenek. A széles margó alapvetően egy nagyvonalú embert takar, nem spórol, szépen kitölti a lapokat, miközben ügyel a külalakra is. Dicséretes. A margó nélküli írás azt mutatja, hogy a személy nem akar semmilyen távolságot a többiek és közte. Ez igazán kellemes tulajdonság pl. egy férfiban, biztosak lehetünk benne, hogy sok időt akar majd velünk eltölteni. A széles felső margó informalitást takar, a tények fontosak, nem az érzelmek. Hát… lehet, hogy egy szerelmes levélnél nem túl szerencsés ilyen formátumban írni, főleg, ha sejtjük, hogy a hölgy ért valamicskét a grafológiához.

A toll tartása

Na, ez az a kitétel, amit valójában nem kell figyelembe venni, mivel egy ember sosem tartja kétszer egymás után ugyanabban a szögben a tollat írás közben. Már csak azért sem, mert minden tollal másképp kell írni. Néha még ugyanazzal is, ha töltőtollról van szó.

Az írás iránya

A jobbkezesek vannak többségben, vannak kétkezesek, ez már önmagában igen elismerést parancsoló. Reménykedhetünk, hogy mindenben hasonlóan tehetséges. Ha balkezes, akkor a hozzáértők szerint a mama kedvence. Az végül is nem baj, ha ez megfelelő keretek között marad.

A nyomás erőssége

Az elsődleges nyomás a papírra történik, a másodlagos a tollra. Az első az erősségünket és vitalitásunkat tükrözi, a második a belső vágyainkat és irányultságunkat. A normál nyomással írt szöveg az átlagos, a kissé erősebb azt mutatja, hogy kényszerítették. Előfordul, ha valaki másképp szeretne írni és az nehezére esik. A nagyon erős nyomással írt szöveg a bűnözök sajátja. Az erőtlen írás gyakori a hölgyeknél, főleg ha igen érzékeny lelkületűek.
Forrás: Ezoterikus.hu