Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Mit árul el rólad a szóköz és a sortávolság?

Közzétéve: 2018. 07. 24. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 142 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A grafológia nagy mértékben támaszkodik beleérző és megfigyelő képességeinkre. Már néhány sor leírása után fontos dolgokat tudhatunk meg másokról...

A kézírás tulajdonképpen a fejünkben lejátszódó érzelmek és gondolatok elegyének olvasható vetülete. Egy expresszív mozgás, mely leginkább önmagunkat fejezi ki. Az okos emberek a tudományos könyvekben bíznak, de mi, kis okosodni kívánó hölgytársak sokkal inkább intuícióinkra hagyatkozunk. A következő alapelvek irányadóak, de azért ne próbáljunk mindent sarkosan eldönteni, csak azért, mert le van írva. Szóval, figyelem, ceruzahegyezés és indulhat a kezdő grafológia iskola! Írass le a másik személlyel egy kb. 12 soros, spontán szöveget.

Szóközök

Hát ez egy igen érdekes téma. A külön álló betűk azt jelzik, hogy valaki igencsak megfontolt, hogy mit és hogyan vet papírra nekünk. Nem igazán megy érzelmei és önbizalma után, hanem inkább szép komótosan próbál egy nyomtatásszerű képet papírra vetni. A folyamatos írású embernek viszont bőven van karizmája, fittyet hányva a világra - és a mi figyelő tekintetünkre -, impulzívan rója a papírt. Vajon az életben is ilyen nagyszerű öntudattal cselekszik és hoz döntéseket?

Sorok közötti távolság

Hát, hát, ennek a jelenségnek aztán igazán fontos jelentősége van. Ha arányosan távol vasnnak egymástól a sorok, akkor egy igen sarkos, tudatos emberrel akadtunk össze, aki szabályok és rend szerint él. A túl távoli sorok, - melynek megítélésében leginkább szemmértékünkre hagyatkozhatunk -, viszont a nem túl szociális személyiséget jelzik, aki inkább amolyan "magányos farkasként" él inkább. Az egymáshoz igen közel húzódó sorok emberszerető egyénről tanúskodnak. Mindent  szépen, rendben szeret maga körül tudni, vágyik a közelségre. Egy ölelgetést máris megérdemel, hogy ilyen derekasan kiállja az ilyen próbatételeket is.

Forrás: Ezoterikus.hu