Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Te mit firkálsz a leggyakrabban? Olyan vagy!

Közzétéve: 2018. 03. 21. Írta: Szeifert Zsuzsa Forrás: Lélekvarázs
Értékelés
Ez a cikk 429 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Talán nem is gondolnád, de igen sok dolgot tükröz lelkiállapotodról, személyiségedről az a jelentéktelennek tűnő ábra, amit papírra vetsz.

Fa

Az érzelmi életet szimbolizálja. Lombkoronája a szellemiség irányába mutat, az intellektus és a tudatosság jelölője, a jövő felé orientálódás kifejezője. Törzse a jelen időszakra vonatkozik és a mindennapi megnyilvánulásra, az érzelmi és gyakorlati szférára utal. A föld alatti részek, a gyökerek, a múltat, az elfojtott tudattalant és az ösztönös megnyilvánulásokat mutatják. Minél lombosabb a fa, annál nagyobb szeretetre képes annak rajzolója. Jól kifejezi érzelmeit, gazdag a fantáziavilága, romantikus alkat, álmodozó. Aki gyümölcsöket, kis faleveleket rajzol a fára, apró dolgoknak is tud örülni.

A  fáról hulló levél, nem jó jel, veszteséget, érzelmi csalódást jelez. Aki gyökereket rajzol a talaj alá, ragaszkodik a múltjához, mély lelki életet él. Aki fenyőfát rajzol, mély, szeretetre képes, nagyon hűséges típus. A cédrusfa a spiritualitásra való hajlamot, zsenialitást jelképezi. Általában a nők rajzán fordul elő gyakrabban, hogy fészket rajzolnak a fára, ők nagyon gondoskodók, jó anyák, nehezebben engedik útjukra a fiókáikat. Szilvafa a nőknél a szerelem iránti vágyat fejezi ki, férfiaknál az erősebb szexuális igényt.

Ház

Õsi szimbólum, az Ego megnyilvánulása. A ház teteje a törekvést, a tudatot jelképezi. Aki nem rajzol ablakot és ajtót, vagy függönyökkel fedi el az ablakokat, az zárkózott személyiség, vagy valamit titkol a külvilág elöl. Ha az ajtóra kilincs kerül, azt jelenti, hogy nem mindenki mehet be, csak az, akit a ház tulajdonosa már jól ismer. A kitárt ablak és ajtó azt jelenti, hogy szabad bejárása van mindenkinek, az illető nagyon nyitott, közvetlen típus. A ház előtti kerítés magassága, formája, anyaga és a vonalak minősége is azt mutatja, hogy mennyire nyitott és zárkózott az egyén, milyen az önvédelme és az ösztönös megnyilvánulása általában véve.

Út

Ha az út osztott, több lehetősége van a rajzolónak, de nem tud választani, vagy útkereszteződéshez ért az életében, és képtelen dönteni. Ha kövek, rögök fekszenek az úton vagy szűkül az út, akkor nehéz életszakaszban van az illető, korlátozva érzi mind magát, mind a lehetőségeit.

Spirál, csiga, kígyószerűen tekeredő vonalak

Spiritualitásra, segítségnyújtásra, misztikumra való hajlamot mutatnak. Kapcsolatosak a hittel és hitélettel, gondolj csak a Bibliában, mitológiában megjelenő kígyóra. A kígyó a szexualitáshoz való viszonyt is jelenti, alakja, nagysága, formája, elhelyezkedése fontos jelentőségű egy-egy rajzelemzés kapcsán.

Nap

Az optimizmust, az erőt jelképezi. Ha a Nap szikrázik, mosolyog, van szeme és szája is, az játékos, vidám életszakaszt jelez. Aki a Napot eldugva, valamelyik sarokban lapulva ábrázolja,  legszívesebben maga is elbújna a világ elől, ugyanakkor fáradtságra, enerváltságra, csalódottságra utal. A túl kicsi Nap kevés önbizalmat, gondterheltséget és rosszkedvet feltételez.

Víz

Mindenképpen az érzelmekkel kapcsolatos. A gyors sodrású patak érzelmi viharokat jelez, akárcsak a háborgó tenger. A tó vagy bármilyen állóvíz olyan langyos időszakra utal, amikor nem, vagy alig történik valami.

Szív

Ha szabályos, akkor az érintett szívügyei is rendezettek, ha viszont horpadt, szabálytalan, megtört, vagy hiányzik az egyik fele, az érzelmi csalódást, törést jelent.

Labirintus, kocka, négyzet

Megrekedtséget, bezártságot, melankolikus időszakot jelez, ami tele van nehéz helyzetekkel.

Még több érdekes cikket találsz Zsuzsa saját oldalán! > Lélekvarázs.hu

Forrás: Lélekvarázs