Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Feng Shui tippek a karácsonyi vacsorához

Közzétéve: 2018. 12. 14. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Az, hogy milyen ételt választasz a karácsonyi vacsorád központjának, döntő fontosságú lehet az egész ünnep alaphangulatának megteremtéséhez.

 
Az, aki szeret főzni, annak akár 2 óráig a konyhában álldogálva alkotni is kikapcsolódás lehet, másoknak azonban nem árt némi kreativitás, hogy bőven kiélvezhessék a többiek örömteli társaságát!
   
A karácsonyi vacsora lehet bármi, amit szeretnél

Tulajdonképpen nincsenek szabályok, hogy milyen ételt válassz, csupán a te ízlésed határozza meg, hogy inkább a tradíciók vagy a merész ötletek mellett döntesz-e. Valaki délután szeret vacsorázni, mások inkább este, az ajándékosztogatás után. Valaki elutazik a szüleihez családjával, mások inkább otthon szeretik megszervezni az összejövetelt. Légy egyszerűen laza és alkalmazkodjatok egymáshoz!

Légy jó hangulatban!

Először is gondolj a menü összeállítására, ha nincsenek megrögzött receptjeid, akkor nyugodtan keresgélhetsz a www.kulinarisvilag.hu oldalon, ahol biztosan rábukkansz majd némi finomságra, vagy akár asztaldíszítési ötletre!
Ha nem nagyon jeleskedsz a konyhaművészetekben és még a legegyszerűbb recepteknek sem akarsz nekivágni, nyugodtan vásárolj előre félkész ételeket, melyeket csak fel kell melegíteni! Érdemes néhány jól bevált ételt összeválogatni, mellyel tudod, hogy nem nyúlhatsz mellé! Egyáltalán nem baj, ha nem akarsz minden percet a tűzhely mellett dönteni. Hidd el, családod örül majd, hogy többet lehet veled!Légy egy kicsit más!

A legjobb karácsonyi vacsorák néha teljesen felrúgják a hagyományokat. Ismerd meg új kultúrák szokásait, vagy less el néhány fogást a barátaidtól! Ha a gyerekek imádják a pizzát, miért ne ajándékozhatnád meg őket egy finom példánnyal? A dekoráció végül még mindig teheti ünnepivé a fogást, nem igaz?

Találj ki egy témát a vacsorához!

Egy alaptéma teljesen új hangulatot ad a vacsorának. Öltözzetek be mind téli figuráknak, lehet valaki télapósapkában, mások angyalszárnyakkal, sőt néhányotoknál elkél a szarvasagancs is! Lehet akár az egész estét egy film köré felépíteni, vagy nem ismert, családi hagyományok köré is! Érezzétek jól magatokat és ne akarjátok klisék közé szorítani a karácsony ünneplését! Még nem jelent meg a tökéletes karácsony illemkódexe, a lényeg, hogy mindenki boldog legyen!

 

Forrás: Ezoterikus.hu