Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Ezek a Feng Shui trükkök vonzák a pénzt karácsonykor is a házhoz!

Közzétéve: 2019. 11. 30. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 180 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az alapvető Feng Shui szabályok figyelembevételével igen könnyedén segítheted a családi kapcsolatokért, egészségért és boldogságért felelős energiák erősítését otthonodban!

 
Hogyan szervezz szeretetteli és boldog légkört magad köré?
   
Először is, mindig gondolj a színekre. Ha például az alapszín a dekorációdhoz az ezüst és sok zöld, akkor próbálj egyensúlyt tartani némi pirossal is. A piros természetesen a tél és az ünnepek első számú kedvence, hiszen tüzes, ugyanakkor melegséget sugárzó szín, mely zölddel párosítva hihetetlenül megnyugtató atmoszférát teremthet.

Másodszor: ajánld családtagjaidnak és barátaidnak, hogy adjanak hozzá valami személyeset a dekorációdhoz! A közös díszítés segít, hogy együtt készüljünk a nagy ünnepre, és persze a segítő szándék illetve jóindulat pozitív energiát kelt.

Harmadszor nagyon fontos, hogy tudd, az otthonod melyik részét kívánod dekorálni. Az egész lakás nem lehet csupán piros, vagy akár kék, bár az utóbbi nagy mennyiségben is megnyugtatóbb mind a szem, mind a lélek számára. A lila például az erőt, a gazdagságot és a szerencsét csempészi be lakásodba, a fehér mindazonáltal, - bár nagyon trendi árnyalat az ünnepek során, - azonban a Feng Shui szerint nem igazán alkalmas az adventi hangulat megteremtésre, vagy a család összetartására. Ha a kiegészítőink mégis fehérek, mint például az angyalkák, vagy akár a hóember, próbáljuk ellensúlyozni színüket némi meleg és vibrálóbb árnyalattal!

A növények nagyon emelik az ünnep fényét, ugyanakkor élettel telik és kedves hangulatot árasztanak. Ne csak a tűlevelű és a mikulásvirág legyen az egyetlen főszereplő a lakásban!

A gyertyák meleg, pozitív energiát közvetítenek, ugyanakkor jó szándékkal töltik meg a szívünket. Néhány fatuskó is kedves kiegészítője lehet a dekorációnknak, még akkor is, ha nincs kandallónk.

A család szerencséjét serkentőleg helyezz el a lakásban pénzszimbólumokat, mint például felfüggesztett csokoládé tallérokat, vagy tégy az asztal közepére egy friss gyümölccsel teli tálat! Az ezüst és az arany színek szintén a jó szerencsét vonzzák majd a házhoz.
Forrás: Ezoterikus.hu